The Creative Assembly overweegt sequel op Alien: Isolation

Hoewel de game niet volledig foutloos was, wist Alien: Isolation massa’s gamers ontzettend te vermaken en regelmatig de stuipen op het lijf te jagen. Dat de ontwikkeling van de game net zo’n leuke ervaring was, blijkt wel uit het nieuws dat The Creative Assembly een sequel op Alien: Isolation overweegt.

Let op: Dit bericht bevat spoilers over Alien: Isolation.

Lead designer Gary Napper laat weten dat er in de studio dagelijks wordt gepraat over een mogelijke sequel:

The plot for a sequel is a daily topic in the studio sometimes. People have their own ideas for where it should go, our writers have some solid concepts and yes, we do have a great opportunity to continue her story. I personally think that Amanda did not get infected in the hive, as when she wakes, the closest egg remains closed.
In een eventuele sequel zou Napper meer met de omgeving willen doen. Het lijkt Napper tof als de Alien dynamischer zou reageren op de omgeving waarin hij zich bevindt:
If we made a sequel, I would like to stick to the same terrifying single Alien approach but do more with the environment and interactivity within it.
Zou jij een sequel op Alien: Isolation willen zien? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    Bram_M99's avatar

    Ik zou het bij 1 game laten… Het principe en idee van de game was erg goed en de game zelf ook (heb het merendeel gespeeld) maar meer zou ik er niet mee doen.

  2.   
    Thijs.'s avatar

    Heb de game nog niet gespeeld dus het bericht niet gelezen echter als ze van hij fouten in de game leren en een beter product op de markt brengen zou ik zeggen maak een nieuwe.