Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe gameplay: The Order: 1886 Gameplay Demo

Deze uitgelekte demo toont ons bijna een kwartier aan gameplay van The Order: 1886. Ga er even lekker voor zitten en laat je wegblazen!

 1.   
  kmjansen's avatar

  Ziet er echt super mooi uit, kan niet wachten tot deze topper.
  Hopen dat de game wel een aardig lange campaign heeft

 2.   
  Jobmeister's avatar

  Wow! Ik had aan het begin helemaal niet door dat de gameplay al was gestart…

 3.   
  Caroldus_Maximus's avatar

  Zo, en in één keer staat deze game vol op mijn radar. Damn, wat ziet dat er gelikt uit. Ik hoop enkel wel dat het niet een ultra lineair quick-time festijn wordt. Maar grafisch is dit absoluut next-gen! 🙂

 4.   
  3333/3333's avatar

  Op 800p houdt je natuurlijk veel rekenkracht over. Ze gebruiken maar 60% van het scherm. Best slim trucje dat ze hier uithalen.

 5.   
  Tom 2.0's avatar

  Erik Rommel schreef, "Op 800p houdt je natuurlijk veel rekenkracht over. Ze gebruiken maar 60% van het scherm. Best slim trucje dat ze hier uithalen."

  Ik vind het inderdaad echt onscherp. Het ziet er grafisch hartstikke goed uit, maar het lijkt wel alsof ze alle oneffenheden proberen glad te strijken. Beetje hetzelfde probleem met wat Crysis op de consoles heeft.

 6.   
  3333/3333's avatar

  Oorspronkelijk zou de game ook op 24 fps draaien omdat de makers zo’n filmeffect na streven. Gelukkig kwamen ze er op tijd achter dat dát niet zo verstandig idee was.

  Ieder zijn smaak natuurlijk, persoonlijk vind ik echt dat ze zijn doorgeschoten met de motion blur. Dit lijkt mij niet prettig spelen.

 7.   
  kmjansen's avatar

  Erik Rommel schreef, "Op 800p houdt je natuurlijk veel rekenkracht over. Ze gebruiken maar 60% van het scherm. Best slim trucje dat ze hier uithalen."

  The game draait op 1920×800 dus is niet echt 800p, het heeft mer pixels dan als het 900p zou hebben.
  Ze hebben dit gedaan om het filmische effect te houden.

  Mensen moeten is ophouden om de verticale resolutie te gebruiken als term, in dit geval is de term 800p misleiden omdat de game gewoon op 1920×800 draait terwijl 8oop anders suggereert

 8.   
  3333/3333's avatar

  Er bestaat geen gangbare resolutie van 800p waarbij de horizontale resolutie lager is dan 1920 pxiels, de uitdrukking wordt daarom gemakshalve gebruikt om aan te geven dat er bij de standaard resolutie van de consoles (1920×1080) een aantal verticale lijnen missen.

  Voor games is deze resolutie ongebruikelijk. Vandaar dat je op veel gamesites op ‘800p’ ziet staan.

 9.   
  Danielle.k's avatar

  Wat een gezeur weer om de GFX, geniet gewoon van deze game zodra hij uit is in plaats van elke keer dat gezever over GFX.
  De sfeer alleen al wat deze game uitstraalt is zo mooi dat ik niet eens tijd neme om op de GFX te letten.