TV-serie Scream gaat eerste scene film overdoen

De originele Scream-film was een onverwachte hit. Regisseur Wes Craven stond bekend als de horror-vader van Freddy Krueger. Maar voor zijn nieuwe film was er niet veel publiciteit. Totdat die uitkwam dan en iedereen er ineens zeer over te spreken was. Mede dankzij het toen nog bloederige geweld, maar ook omdat het de parodie-film was, die toch ook eng bleek te zijn. Uiteindelijk bleef de openingscene van de film het beste hangen bij iedereen, hierin speelde actrice Drew Barrymore het slachtoffer van Ghostface.

Deze bekende scene zal overgedaan worden in de nieuwe Scream tv-serie van MTV, volgens Blood-Disgusting. Daarnaast heeft actrice Bella Thorne via een fan-chat met Yahoo Celebrity bevestigd dat de scene nagedaan zal worden en dat zij de rol van slachtoffer op zich zal gaan nemen.

De nieuwe serie zal gaan om een YouTube video die viral gaat. Deze video heeft slechte gevolgen voor een student en zet daarnaast een serie moorden in de stad in gang. Geruchten zijn nu dat die beruchte video de moord zal zijn op het karakter van Bella Thorne en dat de zogenoemde stad dus alsnog Woodsboro kan zijn.

Het eerste seizoen zal 10 afleveringen bevatten, of er daarna ruimte is voor meer hangt van de kijkcijfers af. De eerste aflevering zal in oktober 2015 op de Amerikaanse televisie verschijnen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren