Meer details over Prometheus 2 en Blade Runner 2

Ridley Scott is een veteraan in de filmindustrie. Met zijn Alien prequel, maar ook met films als Prometheus en Blade Runner werd Scott één van de meest bejubelde maar ook bekritiseerde filmmakers van de afgelopen decennia. Dat Scott bezig is met een vervolg op ze twee films is inmiddels geen geheim meer en onlangs gaf hij tijdens een interview met MTV News wat meer details weg over zijn aankomende projecten. Op de vraag of in Prometheus het verhaal weer om hoofdpersonages Shaw en David zal gaan draaien, zei Ridley Scott het volgende:

“You have to. You can’t have a person go off into the galaxy and have a person who’s still got his head off. Once that head goes back on, he’s really dangerous, but he’s also very seductive. So maybe he’ll persuade her to help him put the head back.”
Noomi Rapaci en Michael Fassbender zullen dus hoogstwaarschijnlijk ook te zien zijn in deel 2. Dat android David volgens Scott nog steeds de touwtjes in handen heeft, is een interessant gegeven. Wellicht zal in Prometheus 2 meer ingegaan worden op de mysteries van het eerste verhaal.

Verder liet Scott weten dat het script van Blade Runner inmiddels helemaal af is, maar hij weet nog niet of hij deze film ook zelf zal gaan regisseren.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren