Destiny krijgt mogelijk Crucible-modus zonder Supers, wapenbonussen en radar

In de Crucible-modus van Destiny kunnen spelers het tegen elkaar opnemen en de gevechten krijgen een leuke twist door de toevoeging van Super-vaardigheden, wapenbonussen en de radar. Een nieuwe Grimoire-kaart suggereert echter dat er een variant op de Crucible-modus onderweg is die al deze aspecten verwijdert.

Deze modus zou de naam “Inferno” met zich meedragen en waarschijnlijk bedoeld zijn voor spelers die op zoek zijn naar een klassieke, hardcore first-person shooter-ervaring. Op de kaart staat:

A modified variant of multiple Crucible match types, Inferno tests your Light against the darkest of conditions.

Darkness prevails, leaving Guardians to rely on their weaponry and combat skills alone. The enemy can only be found by sight and sound alone. Rely on your teammates and keen tracking to stalk your enemies and shut them down without the trust in your most powerful abilities.

True skill put to the ultimate test. No trackers. No Supers. No bonuses. Only kills earn points.

Een officiële aankondiging van Bungie blijft vooralsnog uit.

  1.   
    Papachico's avatar

    Ik neem aan dat er heel wat jankende kinderen blij worden van dit. Mama, zijn super is veelste OP en hij schiet nog beter ook. Hij cheat zeker!

  2.   
    Thijs.'s avatar

    Nice! misschien leuk om het een keer op een andere manier te ervaren!

  3.   
    mattioza's avatar

    Papachico schreef, "Ik neem aan dat er heel wat jankende kinderen blij worden van dit. Mama, zijn super is veelste OP en hij schiet nog beter ook. Hij cheat zeker! "

    Ach ze kunnen het maar aanbieden, aanvullend is altijd goed. 🙂