Marvel wilde Spider-Man voor een crossover en nieuwe trilogie

Sony is niet heel lang geleden slachtoffer geworden van een cyberaanval, hierbij zijn veel documenten en emails gelekt. The Wall Street Journal heeft weten te ontdekken dat Marvel en Sony aan het onderhandelen waren over een mogelijke crossover en trilogie voor Spider-Man.

Marvel wilde graag dat Spider-Man onderdeel zou worden van de derde Captain America-film Civil War, want onze spinnenvriend speelde in de comics een grote rol in dit verhaal. Ook wilde Marvel een nieuwe trilogie van Spider-Man produceren. Het is onbekend waarom de onderhandelingen tussen de twee studio’s uiteindelijk zijn afgebroken.

Marvel heeft ondertussen al een mogelijke vervanger gevonden voor Spider-Man’s rol in Civil War. Chadwick Boseman’s Black Panther zal waarschijnlijk de rol van Spider-Man in het verhaal overnemen.


Of Spider-Man ooit nog onderdeel gaat worden van de Marvel Cinametic Universe is nog maar de vraag, maar Captain America: Civil War, met Black Panther als mogelijke vervanger, zal in ieder geval vanaf 5 mei 2016 in de bioscoop te zien zijn.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren