Virtueel trouwen voor 40 dollar nu mogelijk

We hebben het allemaal weleens: je staat ’s ochtends op uit je bed en denkt “potverdorie, wat heb ik plotseling toch een ontzettende zin om te trouwen”. Helaas kan je rechterhand niet “ja, ik wil” zeggen en dus moet je je toevlucht zoeken naar de digitale wereld. Gelukkig is het vanaf nu ook mogelijk om elkaar digitaal het jawoord te geven, want de nieuwste update voor Final Fantasy XIV: A Realm Reborn geeft twee spelers de mogelijkheid om met elkaar te trouwen!

Twee spelers (van ieder geslacht) kunnen een Ceremony of Eternal Bonding met elkaar aangaan door zich te registreren op de Final Fantasy XIV-website. Hierna kan het liefdeskoppel deelnemen aan een speciale quest genaamd “The Ties that Bind”, waarin ze zich moeten voorbereiden op de grote dag.

Net als in de echte wereld kun je de trouwceremonie zo speciaal maken als je zelf wilt. De standaarddienst is gratis, maar voor de Gold-dienst moet iedere speler 10 dollar aftikken. De Platinum-dienst kost zelfs 20 dollar per persoon! Natuurlijk: 40 dollar voor een virtuele trouwerij is wat aan de dure kant, maar het is nog steeds goedkoper dan een echte ceremonie en je hebt geen last van die vervelende oom die constant achter je nichtjes aanzit.

Hoe duurder de dienst is, des te exclusiever zijn de beloningen die je krijgt. Bovendien kun je op de ceremonie andere spelers uitnodigen en wanneer je voor een Gold- of Platinum-dienst kiest, krijgen je gasten ook allemaal een presentje mee naar huis.

Hoe romantisch virtueel trouwen is, zie je in onderstaande trailer.

 1.   
  Nuffsaid's avatar

  Yeah, gaan we doen ๐Ÿ™‚

 2.   
  squidgyboy's avatar

  ik vraag me af als homo huwelijken ook zijn toegestaan… 8)

 3.   
  Thijs.'s avatar

  XD! tsja je moet wat als je die lekkere chick van 400km verder op niet kan bereiken in het echte leven

 4.   
  Leon's avatar

  squidgyboy schreef, "ik vraag me af als homo huwelijken ook zijn toegestaan… 8) "

  Ja, dat staat in het bericht ๐Ÿ™‚ “Twee spelers (van ieder geslacht) kunnen een Ceremony of Eternal Bonding met elkaar aangaan”.

 5.   
  Puddingboom's avatar

  Moet ik huilen of lachen ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜†

 6.   
  D_Dog's avatar

  …. sorry hoor maar 40 euro… 40!!!! FAKKIN!! EURO!!!!
  Waar zijn ze allemaal mee bezig bij die productiemaatschappijen? Zijn ze helemaal gestoord geworden of wat… walgelijk gewoon echt WAL-GE-LIJK!

 7.   
  Nuffsaid's avatar

  Ik moet zeggen dat het wel heel leuk van opzet is allemaal.
  (Zelf overigens nog niet gedaan).
  En kijk die 40 euro is niet verplicht, zou het pas onzin vinden als het gewoon 40 euro zou kosten. Nu hebben spelers nog zelf de keuze of (en hoeveel) ze er aan willen besteden, dus wat mij betreft erg netjes van SE.