Minecraft film heeft een nieuwe regisseur nodig

Shawn Levy (Real Steel) was al bezig met schrijven van de Minecraft film, samen met Kieran en Michele Mulroney. Dat is helaas verkeerd gegaan vanwege creatieve verschillen met game publisher, Mojang. Dit heeft dan ook geleid tot het vertrek van zowel Shawn Levy als de schrijvers.

Er was verder nog geen synopsis vrijgegeven voor de film, maar het spel zelf gaat over je eigen wereld maken waarin je verschillende blokjes moet weghalen en plaatsen zodat je weer verder kan gaan. Ook moet je jezelf beschermen tegen verschillende monsters, omdat ze anders tegen je gaan vechten.

Shawn Levy het dit jaar al flink druk gehad en er staat ook nog veel in de planning voor hem. Zo is de film This is where I leave you al uitgekomen en verschijnt binnenkort ook Night at the Museum: Secret of the Tomb. Verder is hij nog in gesprek om Forty Thieves (gebaseerd op 1.001 Arabian Nights), The City That Sailed en een nieuwe versie van Tinkerbell te maken.

Warner Bros. Pictures is nu op zoek naar een regisseur en verwacht deze al in het begin van 2015 aan te kunnen kondigen. Roy Lee en Jill Messick blijven vooralsnog de producenten.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren