Ook Jesper Christensen te zien in SPECTRE

Het barst van het Bond-nieuws de afgelopen week. Naast dat de titel afgelopen donderdag werd aangekondigd is er ook een hoop bekend geworden over de cast. Vandaag meldt het Deense Euroman dat ook Jesper Christensen te zien zal zijn in SPECTRE.

Christensen is een oude bekende in de franchise, hij speelde namelijk het personage Mr. White in Casino Royale en Quantum of Solace. Ook in SPECTRE zal de acteur in de huid kruipen van deze Quantum-agent.

Zoals de titel al zegt, speelt de boosaardige organisatie SPECTRE een grote rol in deze 24ste Bond-film. Het was dan ook nog de vraag of de rivaliserende organisatie Quantum een rol zou spelen in de film. De toevoeging van Christensen aan de cast geeft hier gelukkig duidelijkheid over.

”Ik kijk ernaar uit om opnieuw met Sam Mendes en Daniel Craig samen te werken. Het is een geweldig script en een zeer capabel team. Dat gaat leuk worden…”
De acteur lijkt er in ieder geval erg veel zin in te hebben. Laten we hopen dat dit zijn uitwerking gaat vinden op het eindproduct. SPECTRE is vanaf 23 oktober 2015 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren