God of War voor PlayStation 4 is in de maak, maar is voorlopig nog niet af

De God of War-franchise ligt veel PlayStation-liefhebbers aan het hart, al wist de meest recente release, God of War: Ascension, niet echt te imponeren. Na dit tussendeel is Sony Santa Monica nu echter weer druk bezig met de ontwikkeling van een nieuwe God of War voor de PlayStation 4. Cory Barlog, creative director bij Sony Santa Monica, onthulde het bestaan van een nieuwe God of War-titel tijdens de PlayStation Experience.

Hoewel Barlog bijzonder weinig wilde delen over de nieuwe God of War liet hij wel weten dat de game in ieder geval geen prequel zal zijn op de voorgaande delen uit de serie. Daarnaast werd duidelijk dat we de nieuwe God of War voorlopig nog niet op de PlayStation 4 hoeven te verwachten, Barlog verwacht in ‘de komende twee jaar’ namelijk meer over de game te kunnen onthullen. Een release in 2015 is daarmee dus vrijwel zeker uit te sluiten.

  1.   
    Overload14's avatar

    Goed nieuws ! maar wel een rare titel voor een bericht ๐Ÿ˜› Vrij logisch dat iets nog niet af is als er nog aan gewerkt word ๐Ÿ˜€

  2.   
    gamepower's avatar

    ”Overload14″ schreef, "Goed nieuws ! maar wel een rare titel voor een bericht ๐Ÿ˜› Vrij logisch dat iets nog niet af is als er nog aan gewerkt word :D"

    sorry maar ik vind dit geen goed nieuws, niet omdat er een nieuwe GOW komt maar wel dat we de game niet in de eerste 2 jaar moeten verwachten, komaan liggen die mannen onder een steen ofzo….
    moet ik nu echt wachten tot op het einde van volgend jaar om nog eens een deftige ps4 excl in sony’s console te steken ( uncharted) dit zijn games die normaal nu zouden moeten klaar liggen….geef toe het aanbod bij sony is erg mager de laatste tijd

  3.   
    Leukste's avatar

    gamepower schreef, "sorry maar ik vind dit geen goed nieuws, niet omdat er een nieuwe GOW komt maar wel dat we de game niet in de eerste 2 jaar moeten verwachten, komaan liggen die mannen onder een steen ofzo…."

    Dat de game dan nu al word aangekondigd terwijl deze nog lang niet gaat verschijnen is inderdaad erg raar.

    moet ik nu echt wachten tot op het einde van volgend jaar om nog eens een deftige ps4 excl in sony’s console te steken ( uncharted) dit zijn games die normaal nu zouden moeten klaar liggen….

    Ik geloof dat er heus wel een paar games tussen zaten die jou wel aanspraken.

    geef toe het aanbod bij sony is erg mager de laatste tijd

    Het aanbod is niet groots dat is waar, maar volgens mij zitten er prima games tussen. Ook zijn de concurrerende consoles niet veel beter af met hun aanbod. Kwestie van smaak.

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    Mooi zo dat die in de maak is helaas alleen nog tijdje wachten dan maar.

  5.   
    gamepower's avatar

    Het aanbod is niet groots dat is waar, maar volgens mij zitten er prima games tussen. Ook zijn de concurrerende consoles niet veel beter af met hun aanbod. Kwestie van smaak.

    tuurlijk zitten er leuke games tussen, maar meestal worden ze op beide systemen uitgebracht en x1 is mijn maid console en mijn ps4 voor de excl games van sony, want deze zijn meestal prima en glashelder

  6.   
    Daniel Z's avatar

    Ja, kom er maar in! Heb hier wel flink vertrouwen in. Ascension was niet wat het moest zijn en ik denk dat Sony Santa Monica dat zelf ook wel wist. Deze nieuwe God of War wordt vast weer een pareltje.

  7.   
    HeerBloedbad's avatar

    dubbele gevoelens want eigenlijk is het verhaal van kratos gewoon ten einde Tis over en klaar en ascension bracht al niet wat de fans hoopte. ik denk dat ze ook niet verder kunnen gaan met kratos en der zijn ook nog bar weinig goden over. ik zeg probeer net zoals assasins creed naar andere tijden of religieen te gaan, ik ben hoe dan ook benieuwd en hij komt er sowieso bij mij der in ๐Ÿ™‚