The Witcher 3 bevat tweede speelbaar personage

We kennen Geralt natuurlijk allemaal als de iconische protagonist uit de The Witcher-games en ook in het derde deel zal deze bebaarde bad-ass weer zijn opwachting maken. Ontwikkelaar CD Projekt heeft echter bekendgemaakt dat The Witcher 3 tevens een tweede speelbaar personage zal bevatten.

Welk personage dat is, wilde de ontwikkelaar nog niet zeggen. Wel meldde CD Projekt dat hij (of zij?) te zien is in onderstaande trailer. Vooralsnog kunnen we dus niks anders doen dan gokken en weddenschappen afsluiten.

 1.   
  thijsknvb's avatar

  Ben zeker benieuwd wie het is ๐Ÿ˜†

 2.   
  fabiankok's avatar

  Dat magische elder-wijffie of die gozer die je samen met ons bebaarde iconische chaacter ziet vechten. Gok op het wijffie aangezien het anders teveel op elkaar lijkt en dus te weinig toevoeging zou hebben (ik zie zo’n goeie studio er niet voor aan om van hun prachtige schema af te wijken enkel om een bijna identiek personage toe te voegen)

 3.   
  Basman01's avatar

  fabiankok schreef, "Dat magische elder-wijffie of die gozer die je samen met ons bebaarde iconische chaacter ziet vechten. Gok op het wijffie aangezien het anders teveel op elkaar lijkt en dus te weinig toevoeging zou hebben (ik zie zo’n goeie studio er niet voor aan om van hun prachtige schema af te wijken enkel om een bijna identiek personage toe te voegen)"

  mee eens ๐Ÿ™‚

 4.   
  Hitman047's avatar

  Ik zet mijn geld op Ciri. ๐Ÿ˜‰

 5.   
  stinkiwinkie's avatar

  Men kan afbeeldingen zien waar in Yennefer verenigt is met de witcher. Dit lijkt voor mij overbodig om dan nog Yennefer te spelen. Ik denk dus ook Ciri.