Super Smash Bros.-pakket met GameCube-controller niet meer leverbaar?

Vorige week lieten we jullie al weten dat de Wii U-game Super Smash Bros. kampt met schaarste. Vooral de editie met GameCube-controller bleek lastig te leveren en sindsdien is de situatie enkel ernstiger geworden.

Zowel de losse GameCube-controllers als de bundels met de game zijn vrijwel overal uitverkocht. Verschillende winkels, zowel in de Benelux als daarbuiten, laten bovendien weten dat Nintendo voorlopig niet met nieuwe voorraad lijkt te komen. Amazon heeft daarom eerder deze week al besloten om alle nog niet uitgeleverde pre-orders te cancellen. Amazon bevestigt de weinig hoopgevende berichten in een mail naar zijn klanten:

We regret to inform you that we have been unable to source the item. Our supplier has informed us that this item is no longer available.
De grote vraag is nu: gaat het hier om een tijdelijke schaarste, of zal Nintendo – om een mysterieuze reden – nooit meer in staat zijn om de controllers te produceren? We wachten nog op een officiële reactie die opheldering verschaft.

  1.   
    mattioza's avatar

    oooh ow, houden jullie Peter effe in de gaten dat hij geen zotte dingen doet? 😀

  2.   
    WoKingNL's avatar

    Ik heb em via mediamarkt 3 dagen later gewoon binnengekregen.

  3.   
    Leukste's avatar

    Dat is vervelend nieuws voor de mensen die hem nog wilde aanschaffen op korte termijn. Gelukkig was ik er op tijd bij. Peter niet boos worden. Het komt goed. (hoop ik)

    En anders zul je het HQ van Nintendo moeten binnensluipen. 😛

  4.   
    Metalhead95's avatar

    lol dat is wel erg lame..

  5.   
    Petor's avatar

    Not amused…