GamersNET RADIO: aflevering 247 – Tom en Peter bakken er niks van


Vanwege pakjesavond is het deze week weer helemaal anders gegaan, maar natuurlijk hebben we wel weer een alles-behalve-foutloze GNR voor jullie! Deze week kondigen wij officieel de GNR Marathon Marathon aan, hebben we nieuws over Man Bijt Hond en natuurlijk ook over games!

Er is schaarste voor Super Smash Bros. waar Peter los over gaat, er zijn beloningen voor goede CoD-spelers, The Crew krijgt een goede launch, Assassin’s Creed: Victory, een leuke Top 5, GNR Up2Date en nog veel meer!

Volgende week zijn we uiteraard weer live tussen 16:00 en 17:00 op Twitch en vanaf zaterdag staat de nieuwe aflevering ook op GamersNET.nl, YouTube en iTunes! Vergeet ondertussen vooral niet om je eigen input, feedback of zelfs klachten achter te laten voor de volgende uitzending! Mailen kan natuurlijk ook via [email protected]!

[radio]Luister hier naar aflevering 247 van GamersNET RADIO![/radio]

  1.   
    mattioza's avatar

    Haha jullie uitbarsting over Nintendo-gamecube controller , geweldig! 😀

  2.   
    Zeeha's avatar

    jeeeeiiijj gamersnet radio!!!

  3.   
    Leukste's avatar

    Er werd deze week bij GNR wat meer geklooid dan anders. Maar dan kan het de volgende keer alleen maar beter gaan toch?(Hoop ik)

    De WiiU gamecube adapter bundel met SSB WiiU was inderdaad pas later verkrijgbaar. De losse adapters werden wel al op 28 november verkocht. Sterker nog, ik kon mijn WiiU gamecube adapter op 27 november al ophalen. En de game ophalen op 28 november. Maar je had wel alle reden om je frustraties de loop te laten toen jij voor de Bundel ging.

    Ik geniet van de Crew, sinds de launch waren de servers maar 2 keer offline. Heb alleen de codes die ik heb geactiveerd nog niet in de game ontvangen zoals velen met een PS4 versie. Het mag de pret echter niet erg drukken voor mij. Maar het is wel erg slecht dat je je content bij launch niet op orde hebt. En je wel je Seasonpass en CrewCredit aanprijzen terwijl je de content dus niet in de game ontvangt voorlopig. Zorg eerst maar dat je de huidige problemen oplost voor je je extra’s gaat aanbieden.

  4.   
    AtomicDogg's avatar

    Peter wat loop jij nou weer uit te kramen?
    ‘niemand vond de Wii leuk’ dus jij wilt zeggen dat je één van de beste mario games ooit en één van de toppers van de lastgen Super Mario Galaxy niet leuk vond? Daarnaast kwamen er nog veel meer goede games uit voor de Wii, Donkey Kong Country Returns of Zelda Skyward Sword, om maar iets te noemen.
    Je woede om de GC adapter is ook onterecht, de Wii had ingebouwde GC controller ports omdat die backwards compatible was met de GC, je zegt dat je bij geen enkele wii game een GC controller kan gebruiken maar dat is niet waar (mario kart wii, goldeneye en Brawl zijn games die ik me herinner maar dat zullen er vast meer zijn). Dat is het geval bij de WiiU, Nintendo heeft er voor gekozen om een GameCube adapter beschikbaar te stellen SPECIAAAL voor Super Smash omdat de fans dit wilden, hoe kan je verwachten dat speciaal voor één game er ingebouwde ports zitten voor een console die al twee generaties oud is? De Wii had toch ook geen N64 controller support?
    Ik vind het heel dom dat je zo denkt.