EA Access krijgt binnenkort meer games

EA Access is EA’s eigen abonnementsdienst op de Xbox One. Hierbij krijg je voor 4 euro per maand onbeperkt toegang tot onder meer Battlefield 4, FIFA 14 en Plants vs. Zombies: Garden Warfare. Sommigen vinden het aanbod echter nog te schaars en wijzen erop dat vooral recentere titels schitteren door afwezigheid. Volgens EA komt daar snel verandering in.

Via Facebook vroeg een fan of EA meer games wil toevoegen. Al snel antwoordde het bedrijf:

We don’t have anything to announce right now, but soon. Stay tuned.
Zou jij een abonnement op EA Access overwegen wanneer ook recentere EA-games, zoals Dragon Age: Inquisition en FIFA 15, worden toegevoegd? Laat het ons weten in de reacties!

 1.   
  Noice!'s avatar

  €4 per maand of €25 per jaar…niet onbelangrijk om te vermelden. Geweldige dienst waar ik al bij BF m’n geld eruit had, peggle 2 kapot heb gespeeld en Dragon Age 6 uur gratis heb gespeeld om te beseffen dat het of die game, óf m’n gezin was…m’n gezin won nipt. Dus als ik bedenk wat ik al heb bespaard, dan is t t zeker waard.

 2.   
  morkop006's avatar

  Ik hoop dat het ook een keer op pc komt, het is zo goedkoop voor 25 euro per jaar. Met wat nieuwe games erbij wordt het alleen maar beter.

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik zal het doen maar dat komt meer omdat EA niet echt spellen voor mij heeft, als ze spellen hadden die ik echt leuk vind had ik wel gedaan.

 4.   
  mattioza's avatar

  Moest het abonnement ooit naar playstation komen zou ik het nog niet doen om de eenvoudige reden dat ik er te weinig gebruik van zou maken, ik koop liever het fysiek exemplaar van de games die ik echt wil spelen (normaal stuk of 10 per jaar). Ik ben ook niet ‘fan’ van specifiek 1 uitgever/ontwikkelaar dus als ze het allemaal zouden beginnen doen zit je rap aan abonnementskosten van 200 euro per jaar, terwijl je er nauwelijks gebruik van maakt.

 5.   
  Free Roamer's avatar

  Ik ben wel blij van de service want vergeleken met de gemiddelde prijs per X1 game ligt 25 euro per jaar wel heel laag. Ik kan niet wachten tot er meer games worden toegevoegd