Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Destiny The Dark Below – Launch Trailer

Vanaf 9 december kunnen we ons weer vermaken met een nieuw avontuur in Destiny. Dat doen we met de eerste uitbreiding/expansion genaamd The Dark Below! Bekijk hierboven de launch trailer ervan.

  1.   
    OMGitsOhMyGoat's avatar

    is het de moeite om hem te kopen

  2.   
    DeAdSeYe's avatar

    ohmygoat schreef, "is het de moeite om hem te kopen
    "

    Toen ik het hoofdverhaallijn en alle strikes had uitgespeeld, wilde ik onmiddellijk een expansion pack.

    Toen officieel naar buiten kwam wat er allemaal in de expansion pack zat, was ik erg teleurgesteld. Het lijkt meer op een DLC dan een expansion pack. Zit er verschil tussen beide, ja, en ik denk dat “oudere” gamers wel begrijpen waarom.

    Expansion pack is voor mij een compleet nieuw deel binnen de serie, maar het kan niet gedraaid worden zonder de basis game. De content in The Dark Below is niks meer als een DLC maar gebruiken wel de term expansion.

    Ik had nieuwe planeten verwacht een compleet nieuw verhaallijn. Het enige wat er in zit, 1x strike, 1x raid, 3x MP maps en een aantal verhaalijn missies en qeusts met nieuwe items. Ik had toch meer verwacht als dit!

    Wanneer de volgende expansion hetzelfde aan te bieden heeft, vindt ik Destiny toch wel erg weinig content bevatten als wat ze hebben beloofd.

    van de ene kant wil ik deze DLC hebben maar van de andere kant stelt het me zwaar teleur.