Andrew Scott wordt slechterik in Bond 24

Andrew Scott, bekend als Moriarty in de BBC-serie Sherlock, zal de rol van slechterik op zich nemen in de nieuwste Bond-film. De film draagt nu nog de titel Bond 24, omdat het de 24ste film is, maar morgen zal aangekondigd worden wat de echte naam zal zijn. Andrew Scott hoopt dat dit zijn doorbraak zal zijn op het witte doek. Zijn rol in Sherlock, een BAFTA-award winnende serie, heeft al veel deuren voor hem als acteur geopend, wie weet wat een grote film voor hem doet.

Naast Andrew Scott komen natuurlijk een aantal acteurs weer terug, zoals Daniel Craig (007), Ralph Fiennes (M), Ben Whishaw (Q), Rory Kinnear (Tanner) en Naomie Harris (Eve Moneypenny). Lea Seydoux (Inglourious Basterds), Dave Bautista (Guardians of the Galaxy) en Chrisoph Waltz (Django Unchained) zullen zich waarschijnlijk ook bij de cast voegen. De film, geregisseerd door Sam Mendez, moet op 23 oktober 2015 in de bioscoop verschijnen.

Zoals gezegd wordt er morgenmiddag om 12:00 uur Nederlandse tijd een evenement gehouden rondom de aankondiging van de titel en de cast van Bond 24. Kom rond die tijd terug naar MoviesNET en volg het evenement LIVE!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren