Wii U-versie Super Smash Bros. kampt met schaarste

Nintendo-fans kijken al tijdenlang uit naar Super Smash Bros. voor de Wii U en dat wordt pijnlijk duidelijk in de winkels. Meerdere retailers hebben de game namelijk niet meer op voorraad.

Vooral in het Verenigd Koninkrijk heerst schaarste. Daar is zelfs de gewone versie van Smash Bros. massaal uitverkocht; in de Benelux hebben de meeste winkels deze nog. De speciale bundel met een GameCube-controller is echter ook hier een stuk schaarser. Dit pakket is in veel winkels niet meer verkrijgbaar en het is nog onduidelijk wanneer Nintendo nieuwe voorraad zal aanleveren.

Heb jij Super Smash Bros. al weten te bemachtigen? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    Thijs.'s avatar

    Heb zelf wel een wii u maar speel erg eigenlijk nooit op. Maar als ik ooit een spelletje er voor zou kopen zou deze het wel zijn

  2.   
    michael030's avatar

    Ik kon gister mijn bundel ophalen van smash met de gamecube adapter. Ze dachten eerst dat het pas volgende week zou worden.

  3.   
    Valent!jn's avatar

    Ik ben benieuwd in hoeverre dit een keerpunt gaat zijn voor de console. Maar voor Nintendo is dit in ieder geval een strak begin!

  4.   
    WoKingNL's avatar

    Ik krijg binnen onbepaalde tijd de bundel helaas dus ben benieuwd wanneer dat is…

  5.   
    Pater100's avatar

    Wou eigenlijk de amiibo bundel. Maar die waren er nog niet dus hebben ze mij voor de prijs van de amiibo bundel de game meegegeven en Mario amiibo!