Top 5: De beste digitale deals dit Black Friday-weekend


Het is het weekend na Black Friday, wat betekent dat er in de diverse digitale winkelkanalen flink wat goede deals te vinden zijn. Wij zochten ze allemaal af en besloten de vijf beste aanbiedingen voor jullie op een rijtje te zetten. Met trots presenteren we: de Top 5 gamedeals die je dit weekend niet mag missen.

1. Valve Complete Pack (pc)
In het kort: Alle games die Valve ooit uitbracht, gebundeld in één prachtig megapakket. Van Counter-Strike tot Half-Life, van Half-Life tot Left 4 Dead en van Left 4 Dead tot Portal. Een schatkist die tot de nok gevuld is met klassiekers.
Prijs: 23,24 euro @ Steam
Goede deal omdat: dit pakket enkele van de beste pc-games ooit bevat. Half-Life 2 is een absolute klassieker en ook Counter-Strike en Portal bewaren een speciaal plekje in de harten van vele gamers. Bovendien krijg je 24 games voor de prijs van een halve game!

2. Titanfall Deluxe Edition (Xbox One)
In het kort: Volgens velen de beste Xbox One exclusive van het moment. Deze game combineert razendsnelle gameplay met een verslavende multiplayer, wat resulteert in één van de beste multiplayer-ervaringen ooit.
Prijs: 12,50 euro @ Xbox Games Store
Goede deal omdat: iets meer dan een tientje voor een AAA-game van nog geen jaar oud, die ook nog eens wordt geleverd met alle DLC? Een uitleg lijkt ons niet nodig.

3. Mass Effect-trilogie (pc)
In het kort: Misschien wel de meest epische sci-fi-trilogie in de geschiedenis van videogames. Als Commander Shepard red je het universum van buitenaards gespuis, of je kiest er juist voor om het slechte pad te betreden. Al je keuzes hebben invloed op het verhaal en dat maakt Mass Effect tot een unieke ervaring.
Prijs: 9,47 euro voor de complete trilogie (1,99 euro voor Mass Effect 1, 2,49 euro voor Mass Effect 2 en 4,99 euro voor Mass Effect 3) @ Origin
Goede deal omdat: je misschien wel honderd uur speelplezier krijgt voor nog geen tientje. Bovendien is dit verplichte kost voor sci-fi-liefhebbers en/of RPG-fans.

4. The Walking Dead Seizoen 1 en 2 (PlayStation 4)
In het kort: Er is bijna geen game die de laatste jaren zo vaak in de prijzen is gevallen als Telltale’s The Walking Dead. Het spel staat vooral bekend om zijn aangrijpende verhaal, waar jij zelf invloed op kunt uitoefenen door de keuzes die je maakt.
Prijs: 12,99 euro (10,50 euro voor PS Plus-leden) per seizoen @ PlayStation Store
Goede deal omdat: The Walking Dead volgens velen één van de beste games van de afgelopen jaren is. Bovendien kent deze PlayStation 4-editie verbeterde graphics, dus in feite krijg je voor de laagste prijs de beste ervaring.

5. Gravity Rush (PlayStation Vita)
In het kort: Een exclusieve game voor de Vita die je toestaat om te spelen met de zwaartekracht. Je kruipt in de huid van een jong meisje dat, samen met haar trouwe kat, een onbekende wereld verkent. Dit fantastische avontuur zal je de nodige uurtjes zoethouden.
Prijs: 3,99 euro (3,59 euro voor PS Plus-leden) @ PlayStation Store
Goede deal omdat: dit één van de weinige interessante Vita exclusives is. Zeker voor nog geen 4 euro is dit een koopje.

  1.   
    Ryan2000's avatar

    Zit niet echt iets interessants bij.

  2.   
    Metalhead95's avatar

    Fuck yhea Titanfall !!

  3.   
    FireBallz's avatar

    misschien de MassEffect trilogie die moet ik nog eens aanschaffen.

  4.   
    gatemaster64's avatar

    ”JaChKa1802″ schreef, "misschien de MassEffect trilogie die moet ik nog eens aanschaffen."

    zeker doen. mass effect 2-3 zijn denk ik de beste games uit mijn collectie.

    er komt waarschijnlijk ook nog een collectie voor de ps4-en xbox one. (dit is nog niet officieel,maar er gaan de laatste tijd veel geruchten over het web)

  5.   
    Noice!'s avatar

    Nummer 6: Persona 4 Golden voor de Vita voor ongeveer €11. Niet 2 x over nadenken, doen!

  6.   
    Moon-Hero's avatar

    ”JaChKa1802″ schreef, "misschien de MassEffect trilogie die moet ik nog eens aanschaffen."

    Zoals Leon en gatemaster64 aangeven, de game is echt een must have. Zeker als je enorme fan bent van Sci-FI met een wereld die verschillende rassen bevat (met onder andere de mens). De RPG elementen in de game zijn ook goed over nagedacht!