Call of Duty: Advanced Warfare DLC introduceert zombies

Activision heeft vandaag aangekondigd dat fans van Call of Duty: Advanced Warfare in begin 2015 aan de slag kunnen met het eerste deel van de Exo Zombies-modus. Eerder werd al bekendgemaakt dat deze niet alleen beschikbaar zal zijn in de Season Pass, maar ook als losse DLC zal worden uitgebracht.

De nieuwe modus zal qua gameplay doen denken aan Exo Survival, met zombies die de plek innemen van vijanden. Niet langer zullen de hordes naar je toe strompelen, want ook de zombies zullen tot op zekere hoogte toegang krijgen tot het Exo-skelet! Spelers met een Xbox One kunnen de Havoc DLC in januari verwachten, PlayStation 4 en pc-bezitters zullen daarna volgen. Om de aankondiging helemaal af te maken, is er ook een nieuwe trailer uitgebracht! Check deze hieronder.


Kijk jij nu al reikhalzend uit naar de Exo Zombies-modus, of vermaak je je nog met de huidige inhoud van Call of Duty: Advanced Warfare? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    djonnieboy97's avatar

    Deze dlc is gratis toch?

  2.   
    Moodey's avatar

    Exo zombies? Classic zou leuker zijn geweest..

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    Lol @ die trailer, die zit sinds release van Advanced Warfare in het spel. In de laatste Exo Surivival map (Riot, die gevangenis map) heb je namelijk 1 bonus wave met zombies. Wanneer je deze wave haalt, krijg je deze cut scene te zien. Althans zo heb ik het begrepen van diverse YouTubers.

    Dat er zombie DLC zat aan te komen, was helemaal niet onverwacht maar waarom zouden ze in godsnaam een bestaande cut scene die al sinds release te zien is, gebruiken om nieuwe DLC aan te kondigen?

    Sterker nog, voordat Call of Duty Advanced Warfare uit was, had ik deze trailer/cut scene al gezien. De video die op 2 november is gepost (1 dag voor release) had ik toen ter tijd gezien.

    http://www.youtube.com/watch?v=6lPFtsm7um4

  4.   
    Nitrix31's avatar

    Waarom zat dit niet bij de game zelf? 🙁 Ik weet nog niet of ik hier weer geld voor neer wil leggen.

  5.   
    Hielke's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Lol @ die trailer, die zit sinds release van Advanced Warfare in het spel."

    Hoewel de cutscene al in het spel zat, was deze bedoeld voor mensen die de Exo Survival gedaan hadden, en nu is hij ook als trailer gebruikt voor de officiële aankondiging. Ook voor mensen die de Exo Survival niet hebben gedaan, of de hele game zelfs niet hebben gespeeld.
    Scherp opgemerkt!

  6.   
    Ralph P Scene's avatar

    zombies was leuk dit niet meer!

  7.   
    Dannytjuh's avatar

    Gadverdamme. Sledgehammer Games is echt een verschrikkelijk pleuris bedrijf. Ze willen alleen geld zien, ze geven niks om de speler, alleen om DLC. DLC is digitale aids, langzaam gaat het alle games om zeep helpen. Mijn geld krijgen ze niet.

    Ik weet zeker dat de woorden ‘Season pass’ en ‘DLC’ hun enorm opgeilen.

  8.   
    FireBallz's avatar

    Ga toch maar voor die van Treyarch, als die geen futuristische high-tech CoD uitbrengt. En de Zombiemode is gratis bij Treyarch.

  9.   
    Ryan2000's avatar

    Ik dacht dat een season pass net zo altijd rond de 20 euro is maar nee, die van cod is weer 50 euro!!!!!!!!!