Derde grote patch onderweg voor Assassin’s Creed: Unity

Gaten dichten; Ubisoft heeft het er sinds de problematische release van Assassin’s Creed: Unity maar druk mee. Nadat dit weekend de tweede patch werd uitgerold, laat Ubisoft vandaag weten dat de derde patch alweer in ontwikkeling is.

Deze aankomende update zal de grootste tot nu toe worden en een scala aan problemen gaan verhelpen. Helaas zal deze patch niets veranderen aan de heersende framerateproblematiek. Wat de patch wel onder meer zal aanpakken, lees je hieronder:


  • Gameplay: this includes bugs like Arno getting stuck on certain areas of the map (including a few more hay carts), problems with getting into/out of cover, character animation bugs, and general camera problems

  • AI & Crowd: in this category are problems with NPC animations, crowd events, and crowd stations, NPC navigation issues, as well as bugs related to NPCs detecting Arno’s activities in various situations

  • Matchmaking & Connectivity: this covers a number of issues related to co-op play, including bugs with joining games in-progress and problems that happen during host migration

  • Menus & HUD: fixes in this category will address missing details in certain menus, problems with some of the mission objective and co-op update pop-ups, localization inconsistencies, as well as some of the issues with menus and pop-ups overlapping each other

  • General Stability: this includes fixes for a number of crash situations we’ve identified in both campaign and co-op modes
  • Ubisoft laat weten dat het een compleet overzicht van deze derde patch zo snel mogelijk zal openbaren. Hebben de afgelopen patches voor jullie een verbeterde speelervaring opgeleverd? Laat het vooral weten in de comments.

    1.   
      OnOwned's avatar

      Na de tweede patch sloot het spel zich gewoon af na een error op de PS4. Gebeurde 3 keer in 2 uur. Dus laat deze patch maar snel komen want zit nu thuis met een kapot spel.

    2.   
      kmjansen's avatar

      bijna nergens last van, paar bugs maar die zie je in elke free roam game, 1 keer vast in hooiwagen en 1 keer framedrop gehad en dat in tientallen uren.

    3.   
      Supermario's avatar

      belachelijk slecht dit spel,nog meer problemen als AC3. Maar na de update van afgelopen weekend draaide de game best aardig.

    4.   
      Leukste's avatar

      OnOwned schreef, "Na de tweede patch sloot het spel zich gewoon af na een error op de PS4. Gebeurde 3 keer in 2 uur. Dus laat deze patch maar snel komen want zit nu thuis met een kapot spel."

      Mijn game is sinds die patch één keer vastgelopen met de error. Voor de rest alleen de berichten van het on- en offline gaan van de service gehad.

    5.   
      tijn80's avatar

      Denk dat ik veel geluk heb ofzo. Nog geen enkel probleem ondervonden met deze game.

    6.   
      Randy1991's avatar

      Ik heb eerlijk gezegd nog niet zoveel problemen ondervonden tijdens het gamen op de ps4 …

    7.   
      steuffie's avatar

      het loopt al beter maar nog steeds niet stabiel genoeg! 🙁

    8.   
      gamepower's avatar

      nergens echt last van, gewoon in de eerste kerk was het erg….maar daarna geen enkel probleem meer gehad (x1)

    9.   
      Musicman88's avatar

      Tegen de avond als er wat meer spelers op de servers van Ubisoft zitten merk ik wel eens in een co-op dat de game behoorlijk last heeft van framedrops en lag, maar verder helemaal geen problemen gehad. Volgens mij is niet zoveel mis met de game zelf, maar trekken de ubisoft servers het niet. En doordat de game veel te veel verbinding maakt met de servers ga je het merken.

    10.   
      GamerJaime's avatar

      ”Randy1991″ schreef, "Ik heb eerlijk gezegd nog niet zoveel problemen ondervonden tijdens het gamen op de ps4 …"

      Ik ook niet. Ben tevreden met de game.

    11.   
      Don-Enbasso's avatar

      Ik heb alleen een hoop problemen met de companion app, hij verbind vaak niet en de blauwe kisten kan ik in AC:U niet openen, waardoor ik 24 uur moet wachten om mijn nomad assassins te kunnen gebruiken.

    12.   
      BeSmooth58's avatar

      Beter lossen ze Co-op problemen op de PC op. Ik kan niet eens Co-op spelen aangezien hij dan eindeloos lang blijft laden zonder iets te joinen.

    13.   
      gamepower's avatar

      Don-Enbasso schreef, "Ik heb alleen een hoop problemen met de companion app, hij verbind vaak niet en de blauwe kisten kan ik in AC:U niet openen, waardoor ik 24 uur moet wachten om mijn nomad assassins te kunnen gebruiken."

      verbinding problemen heb ik niet…maar het idd een raadsel hoe je die blauwe kisten open krijgt, de game opzicht is niet zo moeilijk…maar ze maken het zelf moeilijk met een eindeloos menu, leuk voor sommige maar ik vind dat dit nog het meeste stoort

    14.   
      nunen007's avatar

      Ik kan sinds de release nog steeds niet connecten met de Ubisoft servers, weet iemand misschien waar dat aan zou kunnen liggen?

    15.   
      DutchmanDevil's avatar

      Ik kom regelmatig vast te zitten onder de map 🙁

    16.   
      3333/3333's avatar

      ”nunen007″ schreef, "Ik kan sinds de release nog steeds niet connecten met de Ubisoft servers, weet iemand misschien waar dat aan zou kunnen liggen? "

      De Uplay servers, die liggen er vaak uit.

    17.   
      Metalhead95's avatar

      xbox one versie loopt een stuk beter. Ik heb op allebij gespeeld dus ik kan het weten. Maarja iedereen heeft weer andere problemen met de game.

    18.   
      Papachico's avatar

      Supermario schreef, "belachelijk slecht dit spel,nog meer problemen als AC3. Maar na de update van afgelopen weekend draaide de game best aardig."

      Hahahaha, gelijk is het een slecht spel. Ik snap je frustratie, maar om nou dit te zeggen.. vasnwege glitches, bugs en framedrops (dat laatste zou mij wel wat meer irritaties opleveren). Bij AC3 had ik eigenlijk maar een paar kleine bugs. Toch vond ik het spel slecht, maar dat had puur te maken dat het gehele verhaal fucking saai was.