Grass Simulator nu als Early Access op Steam

Het is één van de meest opmerkelijke genres van het afgelopen jaar geweest: knotsgekke simulator games. Eerder konden we al lekker geiten in Goat Simulator en zagen we games als Toilet Simulator, Robot Vacuum Simulator de revue passeren. Aan die rij kan nu een nieuwe titel worden toegevoegd: Grass Simulator.


Wat heeft deze game allemaal te bieden? Nou, zaken als dynamisch gras, koeien, wapens, gedetailleerde omgevingen en… nog meer gras. Voor wie niet kan wachten, de game is vanaf nu beschikbaar als Early Access op Steam.

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Weer een wanproduct waarbij als excuus “humor” wordt gebruikt, maar wel vervolgens €10 voor vragen! Is dit soms een nieuwe rage, of de nieuwe “soort” games..

    Cash-grab games….

  2.   
    Tom 2.0's avatar

    Hmm, een beetje ”trying too hard”. Waar ik Goat Simulator nog grappig vond (en die ook niet zo’n trailer had, maar gewoon enorme lompe gameplay footage), vind ik dit te flauw.

  3.   
    Thijs.'s avatar

    volgens mij is dit het resultaat van een potje scrabble waarbij ze de worden die ze maakte gebruiken als inspiratie voor een ‘nieuwe’ game

  4.   
    xizaaR's avatar

    Vind al die Simulator ‘games’ echt een ongelofelijk grote hoop onzin.

  5.   
    Ralph P Scene's avatar

    laat maar helemaal zitten!

  6.   
    DeAdSeYe's avatar

    xizaaR schreef, "Vind al die Simulator ‘games’ echt een ongelofelijk grote hoop onzin."

    Dit soort spellen behoren de naam simulatie of simulator niet te krijgen. Het heeft niks met simulatie te maken en daarnaast zet het de genre voor schut. Ik krijg tegenwoordig rot opmerkingen naar mijn hoofd gesmeten als ik zeg dat ik van simulatie games hou, dan krijg ik meteen zo’n opmerkingen, dan ga je toch goat simulator of rock simulator spelen terwijl ik just walg van dit soort spellen.

    Als ik zeg, Ik speel lever DCS world, Arma (nu wel gelukkig bekend), iRacing, Prepar3d, Steelbeasts, vbs2 krijg je naar je kop gesmeten, WTF is dat, zeker ook van die mislukte games die voor 2,50 bij een benzine pomp kunt afhalen…

    De term simulatie wordt misbruik van gemaakt, het wordt belachelijk gemaakt, triest voor woorden dat Valve dit ook nog toelaat in Steam………

  7.   
    Broodbeleg's avatar

    Om heel eerlijk te zijn is goat simulator een hele goede game. Daarnaast heb je Spintires, Eurotruck simulator en ook farming simulator die heel goed zijn. Volgens mij heb je in iedere genre wel een groep games die ruk zijn en deze grass is daar gewoon 1 van.