Christopher Waltz als schurk in nieuwe Bond-film

De tweevoudige Oscar-winnaar Christopher Waltz is toegevoegd aan de cast van Bond 24. Waltz zal een cruciale rol gaan spelen in het nieuwe deel. Een betrouwbare bron, iemand uit de productie, zou zijn personage beschreven hebben als ‘extremely cunning, a nemesis of sorts’. Het is dus aanneembaar dat Waltz een gevreesde schurk wordt in de nieuwe Bond-film.

Waltz heeft veel ervaring met het spelen van een slechterik. Dit deed hij onder andere in Quentin Tarantino’s Inglourious Basterds en Django Unchained, waarvoor hij allebei een Academy Award in de wacht heeft gesleept. Dit jaar is Waltz druk bezig geweest met opnames van Tulip Fever en de nieuwe Tarzan. Beide films zullen volgend jaar in de bioscopen te zien zijn.

De nieuwste Bond-film, alweer nummer 24 uit de reeks, wordt geregisseerd door Sam Mendes. De cast bestaat naast Christopher Waltz en Daniel Craig ook uit Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Lea Seydoux en Rory Kinnear. Verder is nog weinig bekend over de film en zijn er vooralsnog geen plotdetails vrijgegeven.

Begin volgende maand zullen de opnames van Bond 24 startten, die plaats zullen vinden in Mexico, Oostenrijk, Marokko, Italië en Londen. Bond 24 zal op 23 oktober 2015 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren