Michelle MacLaren mogelijk regisseur Wonder Woman

Warner Bros. en DC Comics hebben in Michelle MacLaren wellicht hun regisseur gevonden voor de superheldenfilm Wonder Woman. Maclaren is bekend van tv-series zoals Breaking Bad, Game of Thrones en The Walking Dead. Tevens is ze ook uitvoerende producent geweest van onder andere The X-Files.

De plotdetails voor Wonder Woman zijn nog niet bekend en het is nog maar de vraag of het verhaal bij de oorsprong zal beginnen. Het personage zal namelijk ook te zien zijn in Batman vs. Superman: Dawn of Justice, die een jaar eerder in de bioscopen verschijnt. De rol van Wonder Woman wordt in beide films vertolkt door Gal Gadot, die onder andere heeft gespeeld in Knight and Day en Furious 6.

In de laatste paar weken gingen de geruchten rond dat Warner Bros. opzoek was naar een vrouwelijke regisseur. De studio had deze eis gesteld, omdat het verhaal Wonder Woman natuurlijk in het teken staat van een sterke onafhankelijk vrouw.

De studio is momenteel nog in gesprek met MacLaren en wil geen commentaar geven op dit nieuws. Wonder Woman staat gepland voor een release op 23 juni 2017.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren