Bruce Campbell speelt in nieuwe komedie Highly Functional

Bruce Campbell, bekend van Sam Raimi’s Evil Dead films, is binnenkort te zien in een nieuwe komedie Highly Functional. Andere namen uit de cast zijn Annabeth Gish (serie Sons of Anarchy), Missi Pyle (Gone Girl), James Frecheville (The Drop) en Judge Reinhold. De film zal geregisseerd worden door Marc Forby en het script is geschreven door Tom Dibble. Over Forby is er weinig te vertellen, want als regisseur heeft hij nog nauwelijks wat op zijn naam staan. Muziekproducent Christopher Nicholas Bangs zal speciaal voor deze film een aantal nummers componeren.

Campbell speelt een voormalige country rockster die ontvoerd wordt door een jonge autistische man, gespeeld door Frecheville. De jongeman denkt namelijk dat zijn stervende verzorger alleen genezen kan worden door een performance van de rockster.

Highly Functional zit in de productiefase en er is vooralsnog geen releasedatum bekend. Op dit moment is de crew nog drie weken bezig met de opnames in New Mexico. Hierna zullen deze zich verplaatsen naar Canada en worden deze hier eind december afgerond.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren