Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Video review: Assassin’s Creed: Unity

Onze hoofdredacteur Peter is helemaal losgegaan met de eerste 茅chte new-gen Assassin’s Creed-game. Samen met Tom bespreekt hij in deze videoreview wat wel en niet bevalt aan het gloednieuwe Assassin’s Creed: Unity!

  1.   
    Hielke's avatar

    Mooi reviewtje weer, ik heb zelf Unity net toch ook nog maar even gepreorderd, vond nummero uno het beste deel dus zal hier vast plezier mee hebben!

  2.   
    Skirebabba's avatar

    Ik ben verkocht

  3.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Wat een relaxte videoreview, I like it! Het is leuk om je af en toe gek te zien doen, Peet, maar ik vind deze modus van jou ook wel wat hebben. En ik ben reuze benieuwd naar de game. Ik hoorde dat het verhaal niet zo denderend is, beetje zoals Black Flag, maar als ik het goed begrepen heb maakt de gameplay dat weer grotendeels goed.

  4.   
    bullet0verdose's avatar

    perfecte review weer jongens 馃檪

  5.   
    mattioza's avatar

    Leuke review!

    Hmm, leuk dat er co-op inzit maar weet niet of ik enthousiast moet zijn over de manier waarop het ingebracht is. Zoals je (Peter) zegt dat je de co-op missies ‘moet’ doen of dat je heel tijdje vast zit kan je als hinderlijk ervaren, zeker wanneer je AC: Unity later aankoopt en iedereen van je (digitale) vriendenkring met de game gestopt blijkt te zijn.

  6.   
    Petor's avatar

    mattioza schreef, "Leuke review!
    Hmm, leuk dat er co-op inzit maar weet niet of ik enthousiast moet zijn over de manier waarop het ingebracht is. Zoals je (Peter) zegt dat je de co-op missies ‘moet’ doen of dat je heel tijdje vast zit kan je als hinderlijk ervaren, zeker wanneer je AC: Unity later aankoopt en iedereen van je (digitale) vriendenkring met de game gestopt blijkt te zijn."

    Je kunt de game helemaal uitspelen zonder coop, alleen wordt het levellen gemakkelijker als je het wel doet. Ik heb 80% van de game uitgespeeld voordat ik coop ging spelen, dus het kan zeker in je uppie.

  7.   
    GirlPredator010's avatar

    Ziet er niet slecht uit ..

  8.   
    HWSHHZ's avatar

    Petor schreef, "

    ”mattioza” schreef, "Leuke review!
    Hmm, leuk dat er co-op inzit maar weet niet of ik enthousiast moet zijn over de manier waarop het ingebracht is. Zoals je (Peter) zegt dat je de co-op missies ‘moet’ doen of dat je heel tijdje vast zit kan je als hinderlijk ervaren, zeker wanneer je AC: Unity later aankoopt en iedereen van je (digitale) vriendenkring met de game gestopt blijkt te zijn."

    Je kunt de game helemaal uitspelen zonder coop, alleen wordt het levellen gemakkelijker als je het wel doet. Ik heb 80% van de game uitgespeeld voordat ik coop ging spelen, dus het kan zeker in je uppie."

    Zooo h茅茅 Petor, heb je de game nu al voor 80% uitgespeeld??? Hoe lang ben je daar mee bezig geweest dan?? 馃槈

  9.   
    Thijs.'s avatar

    Fijn om te horen dat jullie zo enthousiast zijn over de game! kan echt niet wachten tot die bij mij voor de deur staat :3 en dan heb ik nog een de awesome guillotine edition om het nog sicker te maken! 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅

  10.   
    Gozer_033's avatar

    ik hoorde steeds meer slechte verhalen op het internet over unity niet al te hoge cijfers en zo
    vast komen te zitten in massa’s mensen enz.

  11.   
    MisterMDW's avatar

    Peter hoe zit het met hedendaagse verhaal ? Daar heb je eigenlijk niks over gezegd 馃槈 ?

    Voor de rest goede review mannen ! Heb er zin in, helaas nog even wachten tot de kerstvakantie, maar dan gaan we ook helemaal los ! 馃榾

  12.   
    nick1295's avatar

    Krijg toch wel gemengde gevoelens van wat ik hier hoor en van wat ik op het internet lees over Unity. Dan maar even wachten met kopen en Friday Night Live kijken. Ik ben zeer benieuwd. Goede review iig

  13.   
    TechGamer's avatar

    Als het goed is is er al een day one patch update geweest om problemen te verminderen dat schijnt een update te zijn geweest van minimaal 900 mb dus dan zijn er zowiezo een aantal Major fixes.

  14.   
    Repeltepeltje's avatar

    Trouw koop ik hem elk jaar weer en zo ook dit jaar! Top review trouwens.
    Heb me niet laten verleiden door de mooie doosjes in de winkel deze keer.