Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Assassin’s Creed: Rogue Launch Trailer

Vanaf aanstaande donderdag, 13 november, ligt natuurlijk Assassin’s Creed: Unity in de winkels voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Je zou bijna vergeten dat tegelijkertijd ook Assassin’s Creed: Rogue verschijnt voor de PlayStation 3 en Xbox 360 en van deze titel is nu de launch trailer verschenen.

 1.   
  bullet0verdose's avatar

  shiiiiit dit ziet er zo slecht nog niet uit!! ik wacht tot hij hopelijk op de ps4 uitkomt en dan speel ik hem waarschijnlijk helemaal plat want dat verhaal ziet er goed uit πŸ˜€

 2.   
  HWSHHZ's avatar

  Heeeyyy Acilles, is dat niet die Assassins die Connor Kenway alles bijgeleerd heeft??

 3.   
  Daniel Z's avatar

  De game verraste mij vandaag na een bepaalde situatie positief. Hopelijk kan Rogue dat vasthouden, want deze trailer is vet!

 4.   
  TheBestGamer's avatar

  Ik wil niet mensen hun gedachten over deze game verpesten maar er is iemand op youtube die al bijna de hele walktrough erop heeft zitten en het is niet veel veranderd. Het uiterlijk en de controls etc zien er bijna allemaal precies hetzelfde uit als assassins creed 4, dat is toch w weet teleurstellend. Ook zijn veel dingen niet vernieuwd en sommige dingen hebben geen eens even een nieuw kleurtje gekregen om het maar even zo te zeggen. Ik ben altijd een fan geweest van de ac series en heb ze ook allemaal met plezier gespeeld maar ik vind dat ze wel wat meer hadden kunnen veranderen.

 5.   
  Jigneo's avatar

  HWSHHZ schreef, "Heeeyyy Acilles, is dat niet die Assassins die Connor Kenway alles bijgeleerd heeft??"

  ja Achilles heeft alles aan Conner geleerd.

 6.   
  Daan's avatar

  Achilles is hier tientallen jaren jonger. Ben benieuwd tot hoever de tijdlijn gaat in deze game. πŸ™‚

 7.   
  bullet0verdose's avatar

  trouwens een glimps van connor of zelfs een missie waar je hem zou kunnen spelen zou zeer gewaardeerd worden! ik vind hem opzich een hele ondergewaardeerde assassin en zou toch een beetje uitbreiding van zijn verhaal graag willen zien πŸ™‚

 8.   
  Ralph P Scene's avatar

  donderdag de postbode maar overvallen voor me pakketje πŸ™‚

 9.   
  HWSHHZ's avatar

  Ik vind ook dat Connor, van alle Assassins, de beste standaard outfit tot nog toe heeft! Mooie kleur wit, en hij lijkt er nog breed in ook!! Γ°ΕΈΛœΕ“ Ik weet nu al wel welke outfit ik het meest ga dragen in AC Unity!

 10.   
  Papachico's avatar

  bullet0verdose schreef, "trouwens een glimps van connor of zelfs een missie waar je hem zou kunnen spelen zou zeer gewaardeerd worden! ik vind hem opzich een hele ondergewaardeerde assassin en zou toch een beetje uitbreiding van zijn verhaal graag willen zien :)"

  Grote kans van niet. Dit speelt zich af na Black FLag en mocht hij erin voorkomen, dan is hij een jaar of 1/2. Verder vond ik Conner echt totaal niks aan. Ergerde me dood aan die zwakke assassin. Ook wel treurig om te strijden voor alles dat je kwijtraakt. Ook wel ergens zijn eigen schuld.

 11.   
  Musicman88's avatar

  Ziet er supervet uit. Maar eerst even met Unity aan de slag en dan hopelijk rond maart Rogue voor de pc? πŸ˜€