Bethesda: Fallout: Shadow of Boston is een hoax

Even was er weer wat hoop over informatie over het langverwachte Fallout 4. Gisteren werd namelijk duidelijk dat bij het Duitse bureau voor patenten en handelsmerken een handelsmerk voor Fallout: Shadow of Boston was vastgelegd. Helaas heeft Bethesda inmiddels de hoop die deze plotselinge onthulling met zich meebracht weer even hard de grond ingeboord.

Via Twitter laat het bedrijf namelijk weten dat Fallout: Shadow of Boston een hoax is. De aanvraag voor het handelsmerk op Shadow of Boston is namelijk niet afkomstig vanuit Bethesda. Kortom, het wachten op de eerste echte informatie over Fallout 4 blijft helaas nog altijd voortduren.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    Of het was een goede hoax want bij owner stond bethesda gewoon, of ze proberen het gerucht te ontkrachten tot de aankondiging.

  2.   
    Hitman047's avatar

    soldierarjan schreef, "Of het was een goede hoax want bij owner stond bethesda gewoon, of ze proberen het gerucht te ontkrachten tot de aankondiging."

    Dat kan iedereen daar neer zetten. Dergelijke aanvragen worden vaak eerst gepubliceerd, en achteraf pas gecontroleerd.

    Sowieso geeft de naam het al direct weg: Alle trademarks van Bethesda Softworks zijn geregistreerd onder de naam van het moederbedrijf; Zenimax Media.

    Overigens klopten er wel meer dingen niet. Ik vond hem eigenlijk vrij doorzichtig. 😳

  3.   
    gatemaster64's avatar

    heb falout 3 en new vegas toch nog lang niet uit gespeeld!

  4.   
    GutZilla's avatar

    ”gatemaster64″ schreef, "heb falout 3 en new vegas toch nog lang niet uit gespeeld!"

    Ga dat dan doen jij dondersteen!