Watch_Dogs downloadgrootte en screenshots onthuld voor Wii U

Ondanks dat Watch_Dogs voor de Wii U in aantocht is, blijft ontwikkelaar Ubisoft aardig stil. Gelukkig worden we gezegend met een aantal screenshots van de game en ook is de downloadgrootte van de game onthuld.

Maak je borst maar nat als je overweegt om Watch_Dogs digitaal aan te schaffen via de Nintendo eShop. De game zal 17,7GB aan harde schijfgeheugen in beslag nemen. Dat betekent hoogstwaarschijnlijk dat je zal moeten investeren in een externe harde schijf. Denken jullie dat Watch_Dogs goed gaat verkopen op de Wii U? Of wordt het een grote flop? Laat het ons weten in de reacties!




  1.   
    assassinkarsten's avatar

    t wordt een flop

  2.   
    Musicman88's avatar

    Dat gaat idd niets meer worden. Is er buiten wat mario enzo überhaupt wat te beleven op de Wii U?

  3.   
    mrb80's avatar

    Op de wii u gaat het een flop worden, het had denk ik wel gewerkt om het samen met de overige consoles te launchen. Waarschijnlijk gaat men nu weer de schuld geven aan de wii u ipv de ontwikkelaar.

  4.   
    svenysven's avatar

    ”Musicman88″ schreef, "Dat gaat idd niets meer worden. Is er buiten wat mario enzo überhaupt wat te beleven op de Wii U?"

    Nee

  5.   
    WoKingNL's avatar

    Ubisoft zal waarschijnlijk verontwaardigd vragen waarom het niet verkoopt en dan geen games meer naar de wii u brengen. Terwijl het zomaar mee te maken kan hebben dat de game al maanden uit is inmiddels.

  6.   
    FireBallz's avatar

    WoKingNL schreef, "Ubisoft zal waarschijnlijk verontwaardigd vragen waarom het niet verkoopt en dan geen games meer naar de wii u brengen. Terwijl het zomaar mee te maken kan hebben dat de game al maanden uit is inmiddels."

    precies. ze hebben geen idee wat ze aan het doen zijn daar bij Ubisoft. Ik weet bijna wel zeker dat PES 15 ook een slecht-verkochte game wordt. Als PES van FIFA wilde winnen, moesten ze release voor die van EA doen.