De Sims 4 nu kosteloos uitgerust met zwembaden-update

De October Update ligt alweer een maandje achter ons, dus hoog tijd voor de November Update van De Sims 4 om zijn intrede te doen. Zoals beloofd door Electronic Arts en Maxis zou dit de gratis update zijn die de geroemde zwembaden terugbrengt naar de Sims-franchise.

[SCREENSHOTS]

Gamers die de auto-update aan hebben staan in De Sims 4, zullen vandaag automatisch aan de slag kunnen met het zwemvertier in de nieuwste Sims-game. Een alternatief is de game handmatig updaten via Electronic Arts’ eigen Origin. De verdrinkingsdood keert uiteraard weer terug, alsmede andere iconische zwem-functies voor je Sims. Voor het eerst in de franchise kunnen Sims nu ook aan de rand van het zwembad zitten en multitasken, maar is het ook mogelijk dat spelende Sims in het zwembad droge omstanders nat maken met hun gespetter. Ook zijn er legio nieuwe kledingstukken toegevoegd aan de basis-game van De Sims 4, waaronder uiteraard een boel stijlvolle zwempakken.

Check hieronder de officiële trailer die Electronic Arts uitrolde voor deze natte November Update:

 1.   
  Flapjack's avatar

  ea,kosteloos???? wait, wut! 😕

 2.   
  Flapjack's avatar

  sorry maar even voor het gevoel de 1000ste post 😛

 3.   
  3333/3333's avatar

  Klantvriendelijkheid en EA, in het verleden was het een slecht huwelijk maar ze hebben er de afgelopen tijd goed aan gewerkt. Netjes weer.

 4.   
  swklijn1's avatar

  Is het nu ook mogelijk om door deze update te gaan naaktzwemmen ? 😉

 5.   
  Daniel Z's avatar

  Iets zegt me dat De Sims 4 gewoon nog niet af was toen de game werd uitgebracht. Of ze willen inderdaad laten zien dat ze ook gratis content uit kunnen brengen. Echter, zwembaden zijn een basiselement in de serie, dus blijf het apart vinden dat het nu pas wordt toegevoegd. Ook al is het gratis.

 6.   
  gatemaster64's avatar

  Erik Rommel schreef, "Klantvriendelijkheid en EA, in het verleden was het een slecht huwelijk maar ze hebben er de afgelopen tijd goed aan gewerkt. Netjes weer. "

  EA vond ik de afgelopen jaren echt een kut bedrijf aan het worden,maar nu worden ze juist heel gul.

  dan hoorde de zwembaden er zoiezo gratis in. (welke sims game heeft nou geen zwembaden)
  maar ze geven ook gratis games weg de laatste tijd, zoals sims 2 complete edition, dead space, plant vs zombies enz.

  ga zo door EA! 😆

 7.   
  Musicman88's avatar

  Volgens mij ben ik nog niet goed wakker, EA die dit zomaar gratis weg geven?

 8.   
  Metalhead95's avatar

  Heb ook gehoord dat Activision de DLC packs voor COD:AW gratis gaat uit brengen.

 9.   
  Tom's avatar

  Daniel Z schreef, "Iets zegt me dat De Sims 4 gewoon nog niet af was toen de game werd uitgebracht. Of ze willen inderdaad laten zien dat ze ook gratis content uit kunnen brengen. Echter, zwembaden zijn een basiselement in de serie, dus blijf het apart vinden dat het nu pas wordt toegevoegd. Ook al is het gratis."

  M’n vriendin zei dat het goed om een tactische zet zou kunnen gaan. Immers, voor de updates heb je wel echt de legale versie op Origin nodig. Illegale downloads zijn nu dus niet uitgerust met zwembaden, dikke plus om de game dus netjes aan te schaffen. Vind het een aannemelijke tactiek, zou me niet verbazen als ze gelijk heeft.

 10.   
  3333/3333's avatar

  Zou kunnen, maar dan staat morgen weer een Sims 4 + Swimming Pool Update op piratenbaai. Dat houdt je nooit tegen.

 11.   
  NLkevvNL's avatar

  ”swklijn1″ schreef, "Is het nu ook mogelijk om door deze update te gaan naaktzwemmen ? 😉 "