Destiny heeft meer dan 9,5 miljoen spelers; vervolg al in ontwikkeling

Activision heeft weer nieuwe financiële resultaten naar buiten gebracht. Uiteraard stond men daarbij uitgebreid stil bij het succes van Destiny. Activision laat weten dat er momenteel meer dan 9,5 miljoen gamers zijn die Destiny spelen. Dit aantal baseert men niet op verkochte games maar op geregistreerde accounts. Volgens de uitgever besteden spelers van Destiny gemiddeld 3 uur per dag aan de game.

Daarnaast is een nieuw deel in ontwikkeling, naast het werk dat nog verricht wordt aan de uitbreidingen The Dark Below en House of Wolves. Of dit nieuwe deel Destiny 2 gaat heten is nog niet bekend.

  1.   
    Moodey's avatar

    Haha, dat is omdat het geweldig met vriendrn te spelen is!

  2.   
    ChielB's avatar

    Dat sowieso, als Fireteam is het tof om dingen samen te spelen.

    En een vervolg in ontwikkeling is ook heel logisch. Een game maak je niet in een paar maanden, dus als deel 2 bijvoorbeeld eind 2015 moet verschijnen zal er al wel even aan gewerkt worden.

  3.   
    mattioza's avatar

    Ik amuseer mij heel erg met Destiny, maar hopelijk gaan ze het niet gaan uitmelken en wachten ze met ‘Destiny 2’ tot 2016.

  4.   
    RockerRoy's avatar

    Ik had ergens gehoord dat Bungie van plan was om Destiny JAREN van content te voorzien. Daarmee bedoelen ze misschien nieuwe delen, maar ik vind dat de huidige Destiny nog echt wel een hoop content kan gebruiken. De basis voor de game is uitstekend, hier kunnen ze prima op voortbouwen, daar zijn geen nieuwe delen voor nodig de komende zeg eens 5 jaar.

  5.   
    Papachico's avatar

    Geregistreerde accounts ja, maar niet zoveel spelers. Er zijn genoeg mensen die t spel niet eens meer spelen wegens de enorme faal van t spel