PlayStation Plus heeft een kleine 8 miljoen leden

PlayStation Plus werd in 2010 geïntroduceerd op de PlayStation 3 en was destijds een service die je extra kon aanschaffen. In 2012 was de service ook direct beschikbaar op de PlayStation Vita en is op de PlayStation 4 een verplichte service geworden om online te kunnen gamen.

PlayStation Plus has now reached 7.9 million subscribers even thanks to the momentum following the launch of of Destiny by Activision and FIFA 15 by Electronic Arts.
Daar was aanvankelijk kritiek op, maar PlayStation Plus lijkt flink gegroeid te zijn binnen de community van Sony, want de service kent volgens het Japanse bedrijf inmiddels 7,9 miljoen leden. Dit aantal zal alleen nog maar gaan groeien als Sony PlayStation Plus binnenkort ook in China introduceert.
Sony is currently evaluating the game business in China and intends to enter the local market early next year, but it’s taking a cautious, step-by-step approach as the Chinese market is heavily regulated.
Wel liggen het PlayStation Network en de consoles momenteel onder vuur vanwege klachten dat het netwerk op de diverse PlayStation-apparaten langzaam is, niet werkt of dat er zelfs PlayStation 4-exemplaren weigeren op te starten uit de rustmodus.

  1.   
    crazyshine4722's avatar

    7,9 miljoen keer 50 euro = nog steeds problemen met servers.. ( als voorbeeld heel vaak destiny en driveclub)

  2.   
    ShadyXL's avatar

    ”crazyshine4722″ schreef, "7,9 miljoen keer 50 euro = nog steeds problemen met servers.. ( als voorbeeld heel vaak destiny en driveclub)"

    Ik heb geen problemen gehad met PS+ en Destiny.. Ik denk dat dat meer aan de Destiny/Bungie servers ligt.

  3.   
    Daan's avatar

    De problemen van Destiny lagen aan de servers van Bungie zelf. Ik heb hier gelukkig maar één- of tweemaal last van gehad. De rest van de best wel vele uren goed kunnen gamen.

    DriveClub is gewoon een ramp geweest. Zo’n ramp dat ik de game voorlopig echt niet meer aanraak, geen zin meer in.

  4.   
    assassinkarsten's avatar

    Komt wel goed

  5.   
    mattioza's avatar

    Mooi, de leden zijn er. Nu nog een goede service en we kunnen spreken van een succesvolle onderneming! 😀

  6.   
    Danielle.k's avatar

    Had een jaar abo maar heb hem niet verlengt, vond de gratis games matig en de reden hoe er met Driveclub wordt omgegaan een reden om het voorlopig niet te verlengen.

  7.   
    Hillianii's avatar

    Mogen ze blij mee zijn 😉