PS4-béta Evolve is uitgesteld

Vanaf dit weekend is de gesloten béta van Evolve beschikbaar voor Xbox One, pc en PlayStation 4. Tenminste, dat was de bedoeling. Vanwege problemen op de PlayStation-servers wordt deze béta tot nader order uitgesteld. De béta voor pc en Xbox One zal wel gewoon dit weekend van start gaan.

Voor de mensen die een toegangscode hadden voor de PS4-versie, we leven met jullie mee. Die béta zal later van start gaan.

  1.   
    kmjansen's avatar

    jammer maar geen ramp, dacht al dat het zou gebeuren, komt door de ps4 update 2.0, de game is natuurlijk op lagere firmware gemaakt en blijkbaar werkt het niet.

  2.   
    Hitman047's avatar

    De PC servers roken ook.

    Ik probeer het morgen wel weer. 😳

  3.   
    mrb80's avatar

    Heeft volgens mij niks met de laatste firmware te maken maar puur met psn. Laatste weken is het psn drama. Driveclub problemen, berichten komen laat aan, soms psn offline, ps3 owners kunnen niet in de store etc. Communicatie omtrent deze problemen zijn bagger slecht, hopelijk wordt het snel opgelost.

  4.   
    Kamelot2's avatar

    Ik heb de key, helaas! naja komt wel weer!

  5.   
    Ryan2000's avatar

    Eerst nog proberen de beta te downloaden op me ps4

  6.   
    Moodey's avatar

    heb m gedownload maar de capacity van de servers is vol (?)

  7.   
    Noice!'s avatar

    ”mrb80″ schreef, "Heeft volgens mij niks met de laatste firmware te maken maar puur met psn. Laatste weken is het psn drama. Driveclub problemen, berichten komen laat aan, soms psn offline, ps3 owners kunnen niet in de store etc. Communicatie omtrent deze problemen zijn bagger slecht, hopelijk wordt het snel opgelost."

    Daar breng je een belangrijk punt naar voren: communicatie! Ik heb de laatste tijd ook erg veel problemen met m’n ps4, PSN en DriveClub. Dit is op zichzelf vervelend, maar ik heb best begrip voor dat soort dingen. Maar waar ik verschrikkelijk slecht tegen kan is dat Sony het af en toe laat lijken alsof er geen vuiltje aan de lucht is en dat het enkele geïsoleerde incidenten zijn. Met bv Driveckub moest ik iedere dag horen hoe nu de online opties wél echt zouden werken, maar als ik online ging was het weer bagger. Sinds die 2.0 patch heb ik ook al 3 dagen gezeik en omdat ik er genoeg van had besloot ik PS te bellen om te vertellen hoe teleurgesteld ik ben in ze. Gaat die jongen me aan de lijn serieus vertellen dat er bijna geen klachten binnen komen en vraagt ie me of ik m’n internet wel goed heb ingesteld. Als niemand klaagt, vroeg ik hem, waarom moest ik dan 20 minuten wachten tot er een medewerker beschikbaar was om 10uur in de ochtend wat niet echt prime time is. En m’n Xbox live werkt perfect, al 8 jaar eigenlijk…dus m’n internet is t ook niet gok ik. De arrogantie druipt er gewoon van af de laatste tijd terwijl ze het compleet niet waarmaken. Ik hoop dat ze snel wakker worden, want op deze wijze verlies je klanten. En nogmaals: elke console kan problemen hebben, het gaat er mij om hoe deze worden geadresseerd en het liefst worden opgelost

  8.   
    Goldcobra's avatar

    Even ter info: als je een code voor de PS4 hebt gekregen, heb je nu een mailtje gekregen met hoe je ook een code voor Xbox One/PC krijgen ivm ongemak

  9.   
    Kamelot2's avatar

    Wel leuk dat ze extra codes voor xbox en pc doen maar niet iedereen heeft en een PlayStation en een xbox en een gaming pc……. Ik heb alleen een ps4 en mijn computer daar game ik bijna niet op. Dan heb je al niks aan die codes