Call of Duty: Advanced Warfare bevat zombies

Vannacht lekte een videofragment van Call of Duty: Advanced Warfare uit op het internet. Het filmpje toont hoe een gevangenis wordt bestormd door hordes ondode hersenvreters, die we beter kennen onder de naam “zombies”. In de video zien we hoe de speler op het nippertje weet te ontsnappen aan deze bijtgrage wezens, maar het einde bevat een grove twist…

Het filmpje maakt in ieder geval één ding duidelijk: Call of Duty: Advanced Warfare bevat zombies. Dat Activision dit liever geheim wilde houden, blijkt wel uit het feit dat het bedrijf de video overal heeft verwijderd. Wij hebben nog één YouTube-video gevonden die live staat, maar aangezien ook deze elk moment kan verdwijnen, hebben we hieronder tevens een screenshot geplaatst.


Glen Schofield, de mede-oprichter van ontwikkelaar Sledgehammer Games, liet via Twitter weten ervan te balen dat de video is uitgelekt.


Of de zombies enkel dienen als toffe afsluiter van een bepaald level, of dat de game een complete zombie-modus zal bevatten zoals de Call of Duty-titels van Treyarch, is nog onduidelijk.

  1.   
    ShadyXL's avatar

    Al verwijderd 🙁 Ik hoop echt dat het een zombie modus is! Ik kom er maandag wel achter.

  2.   
    bullet0verdose's avatar

    als het een zombie modus heeft dan koop ik hem zonder na te denken.. natuurlijk moet het wel een beetje elementen van de treyarch zombie modus hebben 🙂

  3.   
    NoobAssPlayer's avatar

    Wat vreemd dat ze dit geheim hebben gehouden, zombies is voor velen de reden om Call of Duty te kopen!

  4.   
    JeroenGamer95's avatar

    Toen ik vanmiddag wat livestreams aan het kijken was van CoD: AW, melde de meeste streamers dat het hier gaat om een bonuswave in de tier 4 van de exomodus (en dan op de map “Riot”). Heb hier verder geen bevestiging van maar het kwam van meerdere streamers en ook een aantal sites.

  5.   
    Flippow's avatar

    Dat zou zo geweldig zijn!!!

  6.   
    mmx's avatar

    Ik vind zombies niet leuk ik zal de game daarom niet kopen .

  7.   
    DutchMonkey's avatar

    zou echt geweldig zijn als er een zombiemodus in zit

  8.   
    FireBallz's avatar

    bullet0verdose schreef, "als het een zombie modus heeft dan koop ik hem zonder na te denken.. natuurlijk moet het wel een beetje elementen van de treyarch zombie modus hebben :)"

    anders koop ik m niet.