Vervolg Divergent komt uit in 3D

Het is bekend gemaakt dat Insurgent, het vervolg op de kaskraker Divergent, zowel in 2D als 3D uitgebracht zal gaan worden. De producers Douglas Wick en Lucy Fisher waren razend enthousiast over de nieuwe mogelijkheden:

“The second film in the Divergent franchise takes the story and action to another level, and by partnering with RealD, we were able to blend gripping performances and mind-blowing spectacle to create a unique event on screen. We cannot wait to share this experience with audiences around the world.”
Insurgent gaat verder met het verhaal van Tris (Shailene Woodley), die nu op zoek is naar bondgenoten en antwoorden in de ruïnes van het futuristische Chicago. Tris en Four (Theo James) zijn nu voortvluchtig en worden opgejaagd door Jeanine (Kate Winslet), de leidster van de op macht beluste Erudite-elite. In een race tegen de klok moeten ze achter de waarheid zien te komen. Waarvoor heeft de familie van Tris zichzelf opgeofferd en waarom zijn de leiders van Erudite tot alles in staat om het duo te stoppen?

Insurgent wordt geregisseerd door Robert Schwentke en het script is geschreven door Brian Duffield, Akiva Goldsman en Mark Bomback. Naast de namen, die hierboven genoemd zijn, spelen ook de sterren Octavia Spencer, Ansel Elgort, Jai Courtney, Ray Stevenson, Zoe Kravitz, Miles Teller, Maggie Q en Mekhi Phifer een rol in de film.

Insurgent zal op 20 maart 2015 in de bioscopen verschijnen. De Divergent franchise krijgt in de toekomst ook nog een derde en een vierde deel. Allegiant: Part 1 zal op 18 maart 2016 in première gaan en Allegiant: Part 2 een jaar later, namelijk op 24 maart 2017.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren