Gamersnet.nl

Eerste expansion pack Destiny ‘The Dark Below’ verschijnt 9 december

Ben je al helemaal klaar met de basisgame van Destiny en zelfs de Vault of Glass raid? Geen zorgen, want zojuist is de eerste expansion pack van Destiny aangekondigd door Activision en Bungie: The Dark Below. Het eerste uitbreidingspakket van de uitgebreide online shooter zou vanaf 9 december aanstaande al verkrijgbaar moeten zijn.

The Dark Below brengt nieuwe wapens, gear, meerdere activiteiten en een spannende verhaallijn over een vergeten dreiging onder het maanoppervlak. De Hive willen de god Crota oproepen om de aarde te vernietigen en het is aan de speler(s) om de gloednieuwe dreiging te stoppen. De gehele nieuwe verhaallijn brengt extra personages en achtergrondinformatie met zich mee en bestaat in totaal uit drie afzonderlijke missies. Daarnaast wordt met The Dark Below de Light Level cap van Destiny verhoogt naar niveau 32 en zijn er vijf extra Bounty slots toegevoegd.

Ook zijn er drie nieuwe multiplayer arena’s: het diep verborgen Pantheon, de interplanetaire verdedigingswallen van Skyshock en het verlaten Hive-territorium The Cauldron. Ook is de co-operatieve Strike-missie ‘The Will of Crota’ een onderdeel van de eerste expansion. Hierin nemen spelers als Fireteam het op tegen Omnigul, die probeert namens Crota het leger van de Hive uit te breiden. En uiteraard brengt deze uitbreiding ook een gloednieuwe Raid voor 6 spelers met zich mee.

The Dark Below is op 9 december los aan te schaffen, of als onderdeel van Destiny Expansion Pass die later meer expansion packs zal bevatten.

[SCREENSHOTS]