Schwarzenegger in Terminator 5 dankzij James Cameron

James Cameron (The Terminator, T2: Judgment Day) is op het moment heel druk bezig met zijn Avatar-vervolgen, maar hij kon wel even tijd vrijmaken om een goed woordje te doen voor Arnold Schwarzenegger. De makers van Terminator: Genisys waren niet zeker of Arnold Schwarzenegger in het verhaal zou passen, maar James Cameron zag het probleem niet.

“Ik had geen interesse om aan de film te werken of te produceren, maar ik wilde wel een goed woordje spreken voor Arnold. Ik wilde er op wijzen dat de huid van de Terminator niet kunstmatig is, dat het organisch is en kan verouderen. Theoretisch gezien zou er dan een Terminator kunnen zijn die terug in de tijd is gestuurd, zijn doelwit heeft gemist en vervolgens in de samenleving heeft voortbestaan. Want het is een bestuderende computer en hij heeft een processor die als hersens dient waardoor hij steeds menselijker zou kunnen worden gedurende de tijd dat hij niet ontdekt wordt.”
James Cameron is zelf erg positief over het script van Terminator: Genisys en ziet veel potentie op een goede film.
“Het is mijn probleem niet! Het is alsof ik een grootouder ben. De kinderen komen op bezoek en jij kan ze weer terugsturen! Ik hoop dat het goed komt. Ik zie ze het graag goed doen. En gebaseerd op het script dat ik heb gelezen denk ik wel dat er een goede kans is. Het ziet er naar uit dat het iets leuks kan worden.”
Terminator: Genisys is vanaf 16 juli 2015 in de bioscoop te zien.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren