Channing Tatum heeft geen trek in 23 Jump Street

Als gevolg van de goede prestaties van de eerste twee films werd begin vorige maand 23 Jump Street officieel aangekondigd. Sony zou Rodney Rothman in hebben gehuurd om het script te schrijven, onder toezicht van Phil Lord en Chris Miller. Deze laatste twee waren verantwoordelijk voor de regie van de eerste twee films en zullen de derde samen gaan produceren.

Maar het lijkt er nu op dat Sony toch een probleem gaat krijgen als het aankomt op de cast, met name betreft hoofdrolspeler Channing Tatum. Hij heeft in een interview met USA Today namelijk laten weten weinig trek te hebben in een derde film tenzij deze een goed en logisch verhaal zou krijgen:

”Als we een derde deel maken, dan kan die artsenopleiding er niet in zitten. Dat vind ik te makkelijk. De universiteit in het tweede deel was een logische volgende stap, maar ik weet niet wat we daarna nog moeten doen. Gaan we Enron ten onder brengen? Of de regering in D.C.? Het is allemaal een beetje overbodig. De grote grap van de tweede film was dat alles alleen maar groter en slechter dan de eerste keer zou zijn. Ik weet niet of dat voor een derde film ook nog werkt.”
Als het aan Sony ligt zal 23 Jump Street er gegarandeerd gaan komen, maar of we Channing Tatum hierin terug gaan zien blijft voorlopig de grote vraag. Wanneer de film in de bioscoop moet gaan verschijnen is nog niet bekend.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren