NBA 2K15 nu beschikbaar voor iOS

Afgelopen week verscheen NBA 2K15 al op de consoles, die wij met een schitterend cijfer beloonden in de review, maar nu is het de tijd aan de mobiele versie. Gisteren verscheen de iOS-versie van de basketbalgame en is voor 6,99 euro aan te schaffen, aldus het persbericht van 2K.

Greg Thomas, baas van ontwikkelaar Visual Concepts, zegt dat ze blij zijn met deze mobiele versie van NBA 2K15. Je kunt de basketbalervaring immers overal mee naartoe nemen en de developer is verheugd dat de ultra realistische gameplay en populaire modi niet alleen meer thuis te spelen is.

With our latest NBA 2K15 mobile experience, fans have an opportunity to experience NBA action anywhere, anytime, in the palm of their hand. We are thrilled to bring NBA 2K’s ultra-realistic gameplay and popular game modes to handheld devices.
Er zijn meerdere verbeteringen aan deze versie van NBA 2K15 gebracht. Zo zijn de graphics beter ten opzichte van de vorige editie, is er een Quick Game-modus met geoptimaliseerde gameplay, is ook in deze versie een MyCareer toegevoegd en een vernieuwde controller support.
  • Significantly improved graphics including updates to arenas, player models, player animations, and more;
  • 2K Beats soundtrack curated by Pharrell Williams;
  • New quick game mode with improved gameplay;
  • Full MyCAREER mode with expanded features and options;
  • New controller support and virtual controller sizing which allows you to select from 3 pre-set sizes.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren