Resident Evil wellicht in de planning als tv-serie

Ook zo genoten van de vele, ontzettend slechte Resident Evil-films die sinds 2002 in de bioscoop verschenen? Geen zorgen, want na de allerlaatste film, Resident Evil: The Final Chapter, komt de Resident Evil-franchise wellicht alsnog terug naar de huiskamer. Als serie zijnde, dat wel. Van games, naar films, naar een serie: het zou een leuke loop zijn voor de geliefde horror-franchise.

Entertainment medium Variety sprak met het Duitse concern Constantin Films over de toekomst van het bedrijf. De producent wil meer inzetten op een internationaal aanbod aan fictieve televisieseries, een genre waar Resident Evil makkelijk in zou passen, vindt Constantin voorzitter Martin Moszkowicz.

De films deden het absoluut niet slecht onder het grote publiek. In tien jaar tijd werden er vijf films geproduceerd, die samen ruim één miljard dollar opgehaald zouden moeten hebben. Het zou vast niet aan Milla Jovovich flexibele en zombie-proof lichaam hebben gelegen.

  1.   
    3333/3333's avatar

    Vond de films serieus niet eens zo slecht, altijd wel vermakelijk om naar te kijken.

  2.   
    Tom's avatar

    Erik Rommel schreef, "Vond de films serieus niet eens zo slecht, altijd wel vermakelijk om naar te kijken. "

    De laatste was wel erbarmelijk ‘fout’. Net als het handjevol daarvoor. Niet zo zeer een slechte eigenschap, juist heel vermakelijk om naar te kijken. Goed slecht. 😛

  3.   
    Supermanneke's avatar

    Hoewel de films niet super goed zijn, vallen ze voor mij persoonlijk wel onder de meest vermakelijke game-verfilmingen.

  4.   
    YuiNyan's avatar

    hoe slecht de films ook waren, ze waren erg vermakelijk om naar te kijken.

  5.   
    PaNNa's avatar

    Weet niet goed wat ik er van moet denken, geldverspilling na dat mooie bedrag dat ze opgehaald hebben met wat matige movies..