Volledig uitspelen Dragon Age: Inquisition kan 200 uur duren

Vorige maand liet de schrijver van Dragon Age: Inquisition al weten dat hij de game had uitgespeeld in 80 uur. Volgens ontwikkelaar BioWare ben je op een snelle manier nog altijd makkelijk 20 tot 40 uur zoet met het verhaal van de game, maar het volledig uitspelen van Inquisition is heel wat pittiger…

Volgens Cameron Lee van BioWare kan je zeker wel 200 uur bezig zijn om werkelijk alles in de wereld van Dragon Age: Inquisition te volbrengen. Lee raadt iedereen dan ook aan om zoveel mogelijk te verkennen en ontdekken:

People could burn through it and just do the main path, but we wanted to have a world that’s fully immersive and well-defined for you to explore, discover and get involved in. We want you to see you decision have an impact and take shape in the world. We’re just making more. More and more and more. And it’s all entirely up to the player. It’s your world, your game.
Dit alles staat nog volledig los van de coรถperatieve spelmodus, die afgelopen zomer werd onthuld.

Ga jij voor een 100 procent score in deze game? Of is alleen het volgen van het verhaal genoeg? Laat het weten in de reacties!

Dragon Age: Inquisition verschijnt 21 november voor de pc, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en PlayStation 4.

  1.   
    Kardinalus's avatar

    Meestal speel ik alleen het hoofdverhaal en Side quests die me leuk lijken. 100% uitspelen doe ik eigelijk nooit in games. Ga me denk wel verdiepen in de multiplayer als ik klaar ben met de singleplayer ๐Ÿ™‚

  2.   
    Jarek's avatar

    Kardinalus schreef, "Meestal speel ik alleen het hoofdverhaal en Side quests die me leuk lijken. 100% uitspelen doe ik eigelijk nooit in games."

    Hier sluit ik me bij aan. ๐Ÿ˜‰

  3.   
    kmjansen's avatar

    ik neem de speelduur van ontwikkelaars altijd met een korreltje zout.als hun 20 uur voor main quest zeggen dan is het meestal 15 ofzo.maar zal me zeker wel vermaken mwt de game of ie nu 200 uur of 100 uur is.

  4.   
    D_Dog's avatar

    Of het nu 200 of 100 uur is. Nog altijd beter dan die CoD troep met amper 10 uur. Then again, ik heb echt een hekel gekregen aan die CoD games lol.

    En ja ik weet dat er een groot verschil is met dit (RPG) en CoD (FPS), maar een game die je niet eens 10 uur kan spelen hoeft voor mij niet hoor. Zeker als je al de hoofdprijs moet betalen. En ik heb het hier over singleplayer, de multiplayer is run and shoot troep waar je geen skill voor nodig hebt dus 0 fun.

    Dat hebben gezegd (gezeken:P ) kan ik zeggen dat ik heel erg veel zin heb in November met al die toppers. 8)

    ps. sorry voor de rant ๐Ÿ˜ณ

  5.   
    FireBallz's avatar

    Misschien een beetje te lang? Bij 100 uur heb ik na pakweg 20 uur geen motivatie meer omdat het einde zo ver weg lijkt… hoop dat dit mn aandacht vasthoud ๐Ÿ™‚

  6.   
    FireBallz's avatar

    D_Dog schreef, "Of het nu 200 of 100 uur is. Nog altijd beter dan die CoD troep met amper 10 uur. Then again, ik heb echt een hekel gekregen aan die CoD games lol.
    En ja ik weet dat er een groot verschil is met dit (RPG) en CoD (FPS), maar een game die je niet eens 10 uur kan spelen hoeft voor mij niet hoor. Zeker als je al de hoofdprijs moet betalen. En ik heb het hier over singleplayer, de multiplayer is run and shoot troep waar je geen skill voor nodig hebt dus 0 fun.
    Dat hebben gezegd (gezeken:P ) kan ik zeggen dat ik heel erg veel zin heb in November met al die toppers. 8)
    ps. sorry voor de rant ๐Ÿ˜ณ "

    hangt het ook niet een beetj af of het nogal vermakelijk is? Ik vind het ook een beetje kort, maar vermaak me zeker met de campaign.

  7.   
    YuiNyan's avatar

    goed nieuws dit. al neem ik 200 uur met een korreltje zout, maar dat er veel uren gestoken gaan worden in deze game is wel zeker ๐Ÿ™‚

  8.   
    Goregash's avatar

    Uren gaan hard hoor. Ik heb ondertussen ook al 90 uur in Destiny zitten. 800 Uur in Dota 2. Dus hangt beetje af van de game.

  9.   
    petiertje's avatar

    hmm, als ik dit in verhouding ga zien met DA2 dan zal het rond de 100 uur liggen ๐Ÿ˜‰ Toch nog een heleboel uurtjes, en meer dan genoeg voor mij.. Ik ga in ieder geval zeker een karakter aanmaken om echt alles te doen wat er te doen is. Hoewel dat zeker niet mijn eerste run wordt, dan volg ik meestal de hoofdlijnen en een paar karakters later (zodra ik een beetje de variaties weet van het verhaal) ga ik echt elke side quest proberen te doen. Al met al zal ik dus wel over de 200 uur komen. Hoop nu toch wel een beetje op een “slecht weer herfst/winter, met veel vorst (dan heb ik namelijk vrij ๐Ÿ™‚ )

  10.   
    DonPulliany's avatar

    Dat zijn pittig wat uurtjes