Halo: The Master Chief Collection bevat 402 Achievements

Liefhebbers van Achievements kunnen zich straks flink vermaken met Halo: The Master Chief Collection, want deze collectie bevat namelijk 4000 Gamerscore verdeeld over niet minder dan 402 Achievements! De collectie bestaat uit 4 games, dus je krijgt 4 volledige sets met Achievements, met zowel eerder verschenen als nieuwe Achievements per game. Daarnaast is er een vijfde set met Achievements die kijken naar je progressie binnen de totale collectie.

Halo: Combat Evolved Anniversary kent 92 Achievements, ter waarde van 855 Gamerscore. Halo 2: Anniversary bevat 111 Achievements die je 1005 Gamerscore opleveren. Halo 3 brengt je straks 76 Achievements met 695 Gamerscore als beloning. Verder biedt Halo 4 je 51 Achievements en 570 Gamerscore en kan je voor de totale bundel nog eens 72 Achievements behalen en 875 Gamerscore aan je account toevoegen.

Sommige van de collectie-Achievements zijn vrij simpel, zoals het doden van 100 vijanden. Hierbij worden scores uit alle afzonderlijke games bij elkaar opgeteld, dus de kans is groot dat je dit ook in 1 van de 4 games al weet te behalen. Andere collectie-Achievements zijn een stuk pittiger, zoals het voltooien van alle campaigns op de Legendary moeilijkheidsgraad.

Halo: The Master Chief Collection verschijnt in november voor de Xbox One. Naast de zojuist genoemde Halo-games bevat de collectie ook de live-action serie Halo: Nightfall en toegang tot de bèta van Halo 5: Guardians.

  1.   
    WoKingNL's avatar

    Yeaaaah!

  2.   
    Sa.'s avatar

    Every Halo gamer just came… ;p

  3.   
    ChielB's avatar

    Lijkt toch een mooi moment om vanaf het begin er eens aan te beginnen. 8)

  4.   
    FireBallz's avatar

    sdfl schreef, "Every Halo gamer just came… ;p"

    1x is genoeg hoor πŸ˜‰

  5.   
    FireBallz's avatar

    blij dat ze nu echt veel achievements hebben, ik had bij FIFA 14 na 2 weken 88%. dan heb je eigenlijk het idee dat er niet zo heel veel meer uit de game te halen valt.

  6.   
    YuiNyan's avatar

    zo jammer dat ik geen xbox one heb. ben een groot halo fan.

  7.   
    sthij's avatar

    JaChKa1802″][quote=”sdfl schreef, "Every Halo gamer just came… ;p"

    1x is genoeg hoor πŸ˜‰ [/quote]

    1x is genoeg en daarna post hij 2 comments lol.

  8.   
    R1chardTM's avatar

    My god, input overload. Achievement walhalla! πŸ™‚

  9.   
    DonPulliany's avatar

    Dat zijn er behoorlijk veel ja πŸ˜€