Gesloten bèta van Fable Legends nadert; inschrijven vanaf nu mogelijk

Op Gamescom waren we nog niet helemaal zeker over de game in onze video preview van Fable Legends, maar de bèta zou volgens ons een hoop verbeteringen kunnen brengen. Fable Legends voelde voor ons namelijk nog niet helemaal goed uitgebalanceerd, waarop ontwikkelaar Lionhead ons in Keulen beloofde de balans te vinden tijdens intensieve beta-testing die nog zou volgen.

Lionhead roept nu de gamer op, om zich in te schrijven voor de bèta van Fable Legends. Op FableLegends.com kun je je opgegeven via je Microsoft-account, op 16 oktober zou de eerste ronde van beta-testing van start gaan. De gelukkige enthousiastelingen die ingeloot worden, krijgen vanzelf een mail met hun unieke code. Testers krijgen dan een segment van gameplay te spelen, waarop ze op bepaalde aspecten gevraagd wordt naar persoonlijke feedback.

Na verloop van tijd zal Lionhead meer content aan de bèta toe blijven voegen, zodat langzaam maar zeker de gehele gameplay getweaked wordt aan de hand van input vanuit de Fable-community.

  1.   
    GsA_Dragonheart's avatar

    Al gedaan. Ik ben wel eens benieuwd naar deze nieuwe aanpak van lionhead. Fable meets Dungeonland laat maar komen 🙂

  2.   
    noah81's avatar

    Zo gelijk ingeschreven, dit spel lijkt me te gek en ga ik zekers halen.