Ongebruikte audiobestanden Super Smash Bros. 3DS wijzen op geschrapte 8 speler-modus

Toen een enthousiaste techneut de bestanden op de gamecartridge van Super Smash Bros. doorspitte, stuitte hij op enkele ongebruikte audiobestanden. Hierin horen we de bekende presentator met de diepe stem enkele onbekende game-modi aankondigen, waaronder een multiplayer-modus voor acht spelers.

Ook horen we enkele modi voorbijkomen die we kennen uit de vorige Super Smash Bros.-games, maar niet aanwezig zijn in de 3DS-versie. Het gaat hier om de Boss Battle-modus, een Tournament-modus en Event-wedstrijden. Zou Nintendo na het opnemen van de stemfragmenten hebben besloten om deze modi te schrappen, of staan ze op de gamecartridge ter voorbereiding op toekomstige DLC? Wij hopen stiekem het laatste, want smashen met acht spelers klinkt ontzettend vet.

  1.   
    irubenox's avatar

    Hoe weten we eigenlijk of deze geluiden niet nep zijn? Heeft nintendo dit bevestigd?

  2.   
    Thijs.'s avatar

    irubenox schreef, "Hoe weten we eigenlijk of deze geluiden niet nep zijn? Heeft nintendo dit bevestigd?"

    das nog best een goed antwoord haha 😆

  3.   
    Tom's avatar

    Aan de stem is goed te horen dat het ‘The Announcer’ is. Lijkt me natuurlijk erg sterk dat die meneer voor de grap wat andere termen op heeft laten nemen, zonder dat Nintendo er ooit iets mee zou willen. 😉

  4.   
    irubenox's avatar

    We zullen zien. Ik speel al jaren (helaas) geen nintendo games meer want ik vind een 3ds nou niet belangrijker dan het sparen voor een ps4 atm.