Dragon Age: Inquisition is 1080p op PlayStation 4 en 900p op Xbox One

Oorspronkelijk hadden we verwacht dat games op de new-gen consoles allemaal een resolutie van 1080p zouden hebben (sommigen hoopten zelfs op 4K), maar inmiddels is gebleken dat dit wishful thinking is. Ook BioWare heeft fans met een Xbox One teleur moeten stellen.

Hoewel BioWare naar eigen zeggen hard zijn best heeft gedaan om de game op beide platformen te optimaliseren, is het de ontwikkelaar niet gelukt de Xbox One-resolutie boven de 900p te krijgen.

Dragon Age: Inquisition verschijnt op 21 november.

  1.   
    mick_ster's avatar

    Hier kan Ubisoift nog wat van leren.Go Bioware!

  2.   
    3333/3333's avatar

    Hoewel de Xbox One wat mij betreft betere exclusives heeft, blijkt de zwakkere gpu toch wel echt een probleem te zijn voor ontwikkelaars.

  3.   
    Hillianii's avatar

    mick_ster schreef, "Hier kan Ubisoift nog wat van leren.Go Bioware!"

    +1

  4.   
    Danielle.k's avatar

    Hillys schreef, "

    ”mick_ster” schreef, "Hier kan Ubisoift nog wat van leren.Go Bioware!"

    +1"

    Assassins Creed is 1 groot speel veld met een enorm levendige stad, als dit ook zo is in Dragon Age dan heb je een punt maar ik denk zelf dat het te vroeg is om dit te vergelijken.
    Als Dragon Age is zoals de vorige delen met laad punten en aparte speel velden dan kan je dit zeker niet vergelijken met Assassins Creed en is de opmerking hier kan Ubisoft nog wat van leren zwaar overdreven.

  5.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Danielle.k schreef, "

    ”Hillys” schreef, "[quote=”mick_ster”].."

    +1"

    Assassins Creed is 1 groot speel veld met een enorm levendige stad, als dit ook zo is in Dragon Age dan heb je een punt maar ik denk zelf dat het te vroeg is om dit te vergelijken.
    Als Dragon Age is zoals de vorige delen met laad punten en aparte speel velden dan kan je dit zeker niet vergelijken met Assassins Creed en is de opmerking hier kan Ubisoft nog wat van leren zwaar overdreven. [/quote]

    Daar heb je zeker wel een punt mee maar wel moet ik zeggen dat deze Dragon Age zeer grote mappen heeft. Het is bijna open wereld game en ik zeg bijna omdat er meer verschillende grote mappen zijn. Maar 1 zo’n map kan groter zijn dan Assassins Creed.