Euro Truck Simulator 2 Scandinavia DLC in eindfase; Franse paintjob onthuld

De langverwachte DLC die Scandinavische landen aan de Europese landkaart van Euro Truck Simulator 2 toevoegt, bevindt zich volgens ontwikkelaar SCS Software in de eindfase van de productie. Wel benadrukken de makers dat, gezien de schaal van het project, er naar verwachting nog maanden zal worden gewerkt aan het testen, tweaken en optimaliseren van de uitbreiding alvorens deze uitgebracht kan worden.

Wie niet kan wachten op nieuwe DLC, hoeft niet helemaal teleurgesteld te zijn, want tevens melden de ontwikkelaars op hun blog dat vanaf nu het French Paint Jobs Pack beschikbaar is. Deze DLC bevat onder andere een paintjob waarin de Franse Tricolore verwerkt is, maar ook een paintjob met de afbeelding van Napoleon Bonaparte.

  1.   
    Dark_Phoenix's avatar

    En dat noemen ze eindfase. Ik dacht het komt over maand of 2. Met maanden kan het ook half jaar duren of bijna een jaar.

  2.   
    3333/3333's avatar

    Dark_Phoenix schreef, "En dat noemen ze eindfase. Ik dacht het komt over maand of 2. Met maanden kan het ook half jaar duren of bijna een jaar. "

    Een maand of 2/3 is wel waarschijnlijker dan een half jaar. In februari komt American Truck Simulator uit, het lijkt me dat SCS Software zich tegen die tijd vooral op die game wil gaan richten.

  3.   
    Ramong24's avatar

    Komt u maar! Ik heb er zin in! 🙂

  4.   
    Thijs.'s avatar

    snap niet wat er zo leuk is aan deze game xd