Pc-versie Dragon Age: Inquisition op hoogste settings is prachtig

Dragon Age: Inquisition verschijnt volgende maand gewoon voor de last- en new-gen consoles, maar dat je voor de optimale grafische ervaring toch echt op de pc moet zijn, bewijst EA met onderstaande video.

In het negen minuten durende filmpje, dat opgenomen is tijdens een persevenement, zien we de pc-versie van Dragon Age: Inquisition draaien op de hoogst mogelijke settings. Zelfs ondanks YouTube’s compressie ziet het er nog steeds prachtig uit en dat wil wat zeggen.

Wil jij je goed voorbereiden op Inquisition? Download Dragon Age: Origins dan nu gratis via Origin!

  1.   
    Supermanneke's avatar

    Pffft, maar 5 knoppen, ook op PC? Bij DAO en DAII konden we toch een hele actionbar vol gooien met abilities?

  2.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ik vindt het grafische niveau nogal tegenvallen, of ben ik soms de enige? Ik vindt de textures nogal low-res, en dat is toch de basis van goede graphics. De hoogste settings vindt ik niet echt speciaal, het kan uiteraard ook aan mij liggen. ๐Ÿ™„

  3.   
    NoFearz's avatar

    Mejunior schreef, "Pffft, maar 5 knoppen, ook op PC? Bij DAO en DAII konden we toch een hele actionbar vol gooien met abilities?"

    Zal vast wel kunnen. Dit werd gewoon gespeeld met een controller.

    Ik vond de videokwaliteit niet al te best.

  4.   
    Jarek's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Ik vindt het grafische niveau nogal tegenvallen, of ben ik soms de enige? Ik vindt de textures nogal low-res, en dat is toch de basis van goede graphics. De hoogste settings vindt ik niet echt speciaal, het kan uiteraard ook aan mij liggen. ๐Ÿ™„ "

    Ben ik het wel mee eens, al moet ik zeggen dat ik bijvoorbeeld dat bos met wegrennende konijntjes in combinatie met het geluid erg sfeervol vind, en dat is voor mij nog meer waard dan supermooie graphics. ๐Ÿ™‚

  5.   
    Dark_Phoenix's avatar

    NoFearz schreef, "

    ”Mejunior” schreef, "Pffft, maar 5 knoppen, ook op PC? Bij DAO en DAII konden we toch een hele actionbar vol gooien met abilities?"

    Zal vast wel kunnen. Dit werd gewoon gespeeld met een controller.
    Ik vond de videokwaliteit niet al te best."

    Ja ik denk ook dat het door videokwaliteit komt. Ik heb betere video’s gezien van Dragon Age waar de graphics beter naar voren komen.