PlayStation Now komt naar PlayStation TV

Later deze maand verschijnt de PlayStation TV in de westerse contreien. Met dit apparaatje kun je niet alleen PlayStation 4-games streamen naar elke tv in huis, het staat je ook toe om jouw favoriete Vita-games te spelen op je tv. Dit wisten we al langer, maar zojuist heeft Sony een nieuwe, toffe feature onthuld voor de mini-console.

De PlayStation TV zal namelijk ook PlayStation Now-ondersteuning bieden! Met deze service kun je PlayStation 3-games streamen naar het apparaat. De spellen zijn te koop tegen de volle pond, maar je kunt ze tegen een lager tarief ook voor een bepaalde tijd huren.

Helaas is PlayStation Now vooralsnog enkel beschikbaar in Noord Amerika. Wij Europeanen zullen op zijn vroegst pas volgend jaar van deze dienst kunnen genieten.

Meer weten over PlayStation Now? Check dan de uitgebreide FAQ op de PlayStation Blog.

  1.   
    Daniel Z's avatar

    PlayStation TV lijkt mij wel erg interessant. Ik zou het apparaat niet direct kopen, maar vergeten pareltjes streamen, naast de nieuwste films kijken lijkt mij toch wel fijn in de toekomst. Eerst maar eens de mogelijkheden bekijken, Apple TV schijnt ook fijn te zijn.