New-gen-versie Grand Theft Auto 5 is 50GB zwaar; ondersteunt PS Move

De langverwachte new-gen-versie van Grand Theft Auto 5 zal 50GB aan ruimte vragen, zo blijkt uit een vermelding op het PlayStation Network. Bezoekers van GTA Forums hadden de melding gespot, waarbij het aantal van 50GB genoemd staat. Geen heel vreemde grootte, aangezien ook The Last of Us: Remastered dit formaat had. En het is goed mogelijk dat er wat GB’s nog wegvallen nadat je de game geïnstalleerd hebt.

Wat verder opvalt aan de vermelding, is de aanwezigheid van PlayStation Move-ondersteuning. Rockstar heeft niets gezegd over het gebruik van de Move in GTA 5, dus het is nog onduidelijk of dit een kleine optie wordt of juist een grote, nieuwe feature.

Hieronder de vermelding zoals die op het Europese PSN werd gespot:

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Leon's avatar

    Lijkt mij een foutje… Rockstar is niet echt de ontwikkelaar voor dit soort technologie. Aan de andere kant, misschien heeft Sony een grote zak geld op tafel gegooid, met de hoop de Move nieuw leven in te blazen. Als één game dat kan, is het GTA 5 wel.

  2.   
    Tom 2.0's avatar

    Hoertjes neerslaan met PS Move!! 😛

  3.   
    INeedAJuanDance's avatar

    als ik het goed lees betekend het dus dat je 1.000.000 dollar krijgt in de single player en 300.000 in de mulitplayer als je hem pre-orderd. Dat zou best wel lekkah zijn.

  4.   
    Ryan2000's avatar

    Ik heb het er allemaal voor over!

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    TrnxIce schreef, "als ik het goed lees betekend het dus dat je 1.000.000 dollar krijgt in de single player en 300.000 in de mulitplayer als je hem pre-orderd. Dat zou best wel lekkah zijn."

    Zou zeker lekker zijn maar hoe willen ze dit gaan controleren, krijgen de mensen die hem gereserveerd hebben eerder ?.
    Het is precies het zelfde spel die op de dag ook gewoon los gekocht kan worden, of ze moeten in de winkel mensen die gereserveerd hebben een ps/xbox store code mee geven voor dat geld.

  6.   
    Hillianii's avatar

    Jezus.. 50 GB gek!

  7.   
    H4RDSTYLE's avatar

    Hillys schreef, "Jezus.. 50 GB gek!"

    Vind ik tegenwoordig redelijk normaal voor een open wereld game als gta5.
    Zullen we komende tijd nog wel vaker zien.

  8.   
    Moon-Hero's avatar

    Ik ben denk ik nog één van de weinige in de wereld die GTA V nog niet gespeeld heeft, ik wacht dan ook netjes af totdat die uitkomt op de new-gen. 😀

  9.   
    p3n0z4h13's avatar

    En wij PC gamers kunnen nog langer wachten..

    Veel gespeeld op de ps3, helaas is de lens daarvan overleden..