Gratis upgrade naar new-gen voor digitale versie Call of Duty: Advanced Warfare

Call of Duty-fan en nog niet overgestapt op een Xbox One of PlayStation 4? Dan heeft Activision goed nieuws als je bereid bent om Call of Duty: Advanced Warfare digitaal aan te schaffen. Als je de game koopt voor de Xbox 360 of PlayStation 3, krijg je de digitale versie voor de Xbox One of PlayStation 4 er gratis bij. Je dient dan wel de digitale last-gen versie te kopen voor 31 maart 2015.

De gratis new-gen versie geldt alleen binnen dezelfde consolefamilie, dus je kunt geen PlayStation 4-versie krijgen als je de Xbox 360-versie hebt gekocht. Daarnaast wordt de digitale download van de new-gen versie gekoppeld aan je PSN ID of Xbox Live Gamertag, dus je kunt de gratis upgrade niet aan iemand anders geven. Het is nog niet bekend of ook de fysieke versie uit de winkels een aanbieding krijgt om gratis of goedkoop te upgraden.

Bij het upgraden naar de nieuwere versie neem je automatisch diverse zaken mee, waaronder al je progressie in de multiplayer en reeds gekochte DLC. Mocht je dus een Season Pass voor de Xbox 360-versie kopen, dan geldt die ook voor de Xbox One-versie.

Call of Duty: Advanced Warfare verschijnt 4 november voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

  1.   
    Petor's avatar

    Mooi woord Michiel: “consolefamilie”. Klinkt erg gezellig 🙂

  2.   
    Thijs.'s avatar

    Vind het altijd gierig dat je een spel maar een bepaalde tijd kan upgraden…

  3.   
    GENERAL_DS's avatar

    Gierig? wees blij dat er in ieder geval een GRATIS upgrade beschikbaar is.