GN Lunchtip: The Legend of Zelda: Ocarina of Time 2D


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Wat te doen als er al een remake van de game is gemaakt, maar je er maar geen genoeg van kan krijgen? Juist! Dan is het tijd voor een ‘demake’. In plaats van een upgrade hebben een aantal fans geprobeerd om de 3D-titel The Legend of Zelda: Ocarina of Time om te gooien in een 2D-jasje. En hoe kan dat beter dan in de stijl van het legendarische A Link To The Past? Bekijk het resultaat hieronder.

Mocht je toch wel erg graag zelf stapjes zetten in deze 2D-wereld van The Legend of Zelda, dan kun je momenteel al een demo van de game checken!


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Haaien en leeuwen als huisdier in GTA 5.

Eet smakelijk!

  1.   
    DonPulliany's avatar

    Tof gedaan 😛